Isnin, 27 Ogos 2018

MINYAK KERAK PENGASEH SUPER DEWA













































































































































Pembuatnya 2 org berbeza dari 1 perguruan. jadi jangan pelik jika ada yang tak sama dalamnya. kekuatan insyallah tak lari beza duanya 

Di pakaikan di Bawah Pipi kanan dan kiri yakni bawah telinga tapi di bawah pipi.. paham tak ni.. huhu.. tok tjukkan ya




Ia amat ampuh kerana pengkhususannya adalah untuk pengaseh lelaki dan wanita sahaja, tanpa ada kelebihan campuran lain.. 

Tak seperti minyak pengaseh siam dalamnya ada kayu jantan betina itu.. ia bukan saja pengaseh, tapi pengunci nafsu jika di pakai pada zakar ketika setubuh.. Boleh di palit pada perempuan / lelaki /  penemuduga. Namun kekuatan pengasehannya tak kuat seperti minyak Pengaseh Super ini. 

Sila pakai dengan berhemah dan gunakan ia untuk jalan kerukunan dan kebaikan serta kebahagiaan rumahtangga anda, jika anda salah guna ..itu urusan anda..bukan urusan kami.. Umpamanya kami jual kasut, anda p guna buat penerajang orang, kami makan saham jugak ke?.. berat nanang la macam tu. x da org berniaga la jawab dia. huhu


Minyak ini boleh guna di dalam temuduga, nak mendapatkan calon isteri, bagi org tua kekasih suka, bagi org sekeliling suka..ikut niat anda

Jangan guna setiap hari.. apa dia setiap hari, ingat minyak atar ka?.. minyak wangi ka?... ini pakai bila perlu, itupun sedikit sahaja..bukan banyak. 

Di dalam stok Tok siam buat masa ini adalah yang paling terbaik, dan ini atas permintaan tok, tok nak yang terbaik.. dan ini lah dia 


STOCK SEDIA ADA : 10 SAHAJA



Kod Produk : M.KERAK 26818
Bentuk : Minyak Kerak
MAHAR : RM 120


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Zack Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231




Image result for kartun prince

Mr. Zack : 0178259540


8 ulasan:

  1. *PERMOHONAN SEMULA / BARU ( setelah 12 jam )*

    GRAB 2A, tok

    BalasPadam
  2. Bila pakai myk ni ada pantangan x blh tgk cermin ker tok?

    BalasPadam
  3. PD utk 2A tok. Saya dh wasap bonda. Harap maklum. Tq tok.

    RM0.00 M2U. Transfer to Maybank A/C ***1626 RM120.00/MY GEMSTONE, on 29 Aug 2018 06:30:43. Call 03-58914744 if you did NOT perform this transfer

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami