Isnin, 6 Ogos 2018

GARUT KUNING




Alhamdulillah, garut kuning.. hendak dilepaskan murah saja memandangkan spotnya yang kurang menarik. Namun khasiatnya tetap sama, in sya Allah.. 

In sya Allah, kelebihannya adalah : 


In Sha Allah pemiliknya yang beriman akan mudah di kurniakan kerezekian dunia dan menjadi kaya raya

Memberikan kekuatan kepada Pemiliknya dengan di pakaikan di Pinggang


Ada yang beriman tak kaya kan?..... Jawapannya ialah?... Allah nak uji... benar la jugak, tapi sebenarnya ujian itu ialah kerana dalam hati kita belum kita ikrar, belum kita boleh terima ciptaan Allah ini berguna kepada diri kita, kita kata kita beriman, tapi kita berkata benda ni semua mengarut.. bull shit la hati korang kalau korang nak kata korang beriman?... beriman?.... mengecilkan dan memandang remeh ciptaan Allah itu Sifat orang beriman?... bengong.... Inilah Islam Sekuler yang sudah di ubah sejak Zaman Perang Salib lagi,  Ya.. beriman lah sangat. 

Apabila beriman.. dalam hati kita kena tauliahkan dan menerima semua hal yang di cipta ada kelebihan, ada kegunaan.. baik ayat yang pendek, baik debu di udara, baik batu permata atau apa pun.. samada menjadi kebaikan atau keburukan kepada tubuh badan manusia... ia bukan sia sia. 


Lebih manusia ini ialah AKALNYA, kena faham tu.. tok pernah mengahwini seorang Puteri Jin suatu masa dahulu... Nikmat?.. hahaha kalau tak, xda lah teringat sampai kini. Badan takda tulang kot.. korang suka bantal peluk tak?... kalau tak suka mesti tak pakai bantal peluk kan haha

Kod produk : GK 1818
Bentuk : Garut Kuning
MAHAR : RM 500
RM 90


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini

Pantangan Membeli Item Mistik ialah JANGAN meminta kurang kecuali di beri promosi, berkurangnya Mahar maka berkuranglah Khasiat dan kelebihan, Ini lah peraturan dunia Mistik Semenjak Berabad lamanya





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540


12 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami