Rabu, 29 Ogos 2018

FRESH FROM FARM














Masih fresh.jam 3pm tadi dapatnya

Puteri Salasilah mengirimkan salam " Assalamualaikum wbt "

Di dalamnya ada kuntuman bunga antoi yang berkuntum 50 tahun sekali, dan beberapa item rahsia. 

Nak di Maharkan keduanya pada nilai rm 500 sahaja

43 ulasan:

  1. Assalamualaikum Tok Ayah.. Waalaikumussalam wbt.. Bunga Antoi? Meoow!!! =o•O= Terbaik ni Tok Ayah.. Minyak Super Rare ni!!! Meoow!!! =o•O=

    BalasPadam
  2. Waalaikumsalam oh Puteri Salasilah.steadylah tok mat!!item terbaik sentiasa.alhamdulillah rezeki mata memandang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Typo tuan.pakai hp biasalah

      Puteri salasiah tuan

      Padam
    2. Haha..tu td den pun pikir gak nk taip tok puteri salasilah.harap puteri salasiah stay smile.

      Padam
  3. Teringin betullah tok den nk ikut tok buat ritual mcm ni.nk rasai sendiri pengalaman yg xternilai ni.tgk gambar bekas balut kuning tu tok.Allah saja yg tahu apa hati den rasa.

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. Actually dalam tu ada pelbagai jenis geliga dan buntat . Malam sat g baru tok belek satu satu. Kalau belum ada org grab .Tok Akan jual satu satu heheheheeeee

      Padam
  5. wa'alaiki wa'alaihissalam..
    moga semenya dlm rahmat Allah

    BalasPadam
  6. Balasan
    1. Ya sebotol. Dalam tu ada banyak batu geliga dan buntat.

      Bekas tu dalamnya ada herba apa tah. Kalau dah kering pun boleh buat penawar. Masukkan air dalamnya dan bagi pesakit minum.in Sha Allah

      Padam
  7. Balasan
    1. 5 biji geliga lipan
      7 biji geliga labah labah
      Lagi apa tah tok tak berapa kenai.

      Padam
  8. Asslmmualaikum perghhh. Muka ada seri lah tok. Alhmdulilah

    BalasPadam
  9. Wow tok...keta alpad ke tu tok?

    BalasPadam
  10. Balasan
    1. ni kalau dah jual sbiji g.lipan pun dah dapat lebih dr 500 balik๐Ÿ˜‚

      Padam
    2. time blik...tok x singgah kdai abg megat ke tok?smbil2 terima kunci ke๐Ÿ˜„

      Padam
    3. abg megat kat jerteh nu. chakah di permaisuri

      Padam
    4. Payment Done details Wup Bonda

      Padam
    5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  11. Balasan
    1. Salam tok , saya nak tahu bagimana Barang yg telah di PD boleh terbahagi dkt org lain ? mohon pencerahan . terimakasih tok

      Padam
    2. Wslm wbt. Bonda sini tuan, tok msih lagi berehat; mlm td dia ada urusan smpai pagi. bonda sudah jwb di whatapp. Mohon tuan rujuk whatapp segera ya. Maaf ya tuan.

      Padam
  12. Balasan
    1. xda dah tuan, ada 2 sahaja.. tuan kena tunggu 12 jam akan datang, sepaling awal jam 10.26 pagi nanti jika tiada pembayaran dari tuan Chall KK ya

      Padam
  13. Alhamdulillah..cantik tempatnya.bleh buat kem mistik ๐Ÿ˜Š

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami