Ahad, 7 Mei 2017

ARAHAN

Assalamualaikum wbt semua. 

Mr Baz Baru sampai Jam 3am tadi dan tidak masuk pejabat tanpa sebab. Beliau di arahkan bekerja malam pada malam ini bagi menggantikan kerja siangnya. 

Bagi mereka yang melakukan pembelian, mesej anda akan di balas pada waktu malam ( hari ini ) 

Mr Baz

12 ulasan:

  1. Emergency leave satu hari kot tok muda... Penat travel tak habis lagi gamaknya...

    BalasPadam
    Balasan
    1. x boleh tuan. banyak kerja menimbun , ramai cust komplain mesej tak balas brg tak sampai.. dia ke langkawi bukan urusan kerja, sepatutnya walau dia ke sana, dia perlu juga menunaikan urusan kerjanya.

      Tok cuma nak memberikan perkhidmatan paling terbaik kepada pelanggan

      Padam
    2. Tak apa la tok mat. Bagi chance kat dia. Masa dia kat langkawi pun sempat pos barang saya. Steady mr baz...

      Padam
  2. OK..Tuan..terima kasih..

    BalasPadam
  3. Semoga Mr Baz sihat wal afiat dan dpt menunaikan tugasnya dgn sempurna...

    BalasPadam
  4. Harus mr.baz sedang perhangat enjin F1 dia semula sebelum perform seperti sediakala...

    BalasPadam
  5. ...terbaik cermin mata, hahaa...

    BalasPadam
  6. Elaun shif malam ada ke tok?hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. xde pasal dia dah 2 hari x wat keje, drive je dari langkawi hah

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami