Ahad, 12 Februari 2017

PENANGKAL MINYAK PENGASEH (KUANTITI 8)








Penangkal Minyak Pengaseh, pemusnah dan pembatal Minyak pengaseh, makin power minyak pengaseh musuh anda, rakan sepejabat anda, isteri , suami anda lagi mudah terkena. 

Penangkal ini ialah petua yang tok pelajari dari Guru tok di Bintulu.. Tahi emas dan Paku dan kemudian di masukkan ayat ayat dan di aktifkan keduanya sebagai aura pemusnah minyak pengaseh. 

Jika anda kasyaf anda akan dapat melihat aura kebiruan + Putih di dalamnya beredar di dalam botol kecil ini. 

Sekiranya ada anda syak rakan sepejabat menggunakan minyak pengaseh, penunduk kepada boss anda dan dia bawak minyak itu. Bukalah botol penangkal ini dan sekiranya ada minyak pengaseh di dalam jarak -+ 10 meter mana mana minyak pengaseh akan pecah botolnya ..lagi kuat pengaseh tu, lagi kuat pecahnya, kalau lemah ia tak memecahkan, ia sekadar mentawarkan minyak itu secara total. tok belum tahu kenapa perlu emas dan paku. Tapi ingat... ALAH ILMU KERANA PETUA... petua lebih lama wujud di tanah melayu berbanding ilmu.

Tak perlulah tok melilitkan benang merah putih kuning atau apa apa warna untuk nampak ia gimik dan teruk sekaligus hanya untuk di maharkan mahal mahal... kita bagi seketul barang yang semua orang nampak apa ada dalamnya. Tahi emas dan juga paku. 

Di dalam halaman ini juga tok ingin mengajarkan kepada anda berkaitan tahi emas ini.. 

Sekiranya ada anda mengenal pasti mana mana orang ada membela toyol... ambillah tahi emas ni dan lemparkan / letakkan di atas bumbung rumahnya, jika tak sampai, buang pakunya dan lemparkan sekali dengan botolnya. Insyallah toyolnya akan melarikan diri kerana mana mana toyol sumpahnya ialah dia akan terus berkhidmat kepada ibu bapanya sehinggalah bumbung rumah ibu bapanya berbumbungkan emas. Maka dengan pengorbanan anda akan menyelamatkan lebih ramai mangsa, jika anda was was, ikatlah benang halus di botol dan baling.. boleh anda ambilnya pada bila bila masa sahaja semula.

Ini ialah tahi emas asli dan jika anda jual di kedai pun ada nilainya emas 99.99


Kod Produk : PENANGKALPENGASEH
Bentuk : Penangkal
Kuantiti : 8 Unit
MAHAR : 50.25 mlr

GRAB 40.25 Mlr


18 ulasan:

  1. Grab satu tok (Diver87)

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum,sy orang baru

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt silakan. maklumat lengkap ada di header blog ini ya tuan

      Padam
  3. Assalamualaikum tok.. penangkal ni bleh guna sekali ke bnyk kali? Lps bkk tdg aura tu trus keluar ke mcmana tu?

    BalasPadam
    Balasan
    1. penangkal ni unlimited tuan, ia akan habis jika tuan hilangkan atau salah satu bahannya hilang

      Padam
  4. grab 3 btol ...tok
    payment via paypal

    BalasPadam
    Balasan
    1. HP no mr Baz dah tukar ke Tok ? takde respond watsapp ...

      Padam
    2. tak tukar tuan..

      0178259540

      yang 0111777 tu dah xpired

      Padam
    3. orite tok ,
      terimakasih

      Padam
  5. Salam sejahtera tok. Hanya utk minyak pengaseh ke tok? Minyak berbisa Yang lain mcm mana?

    BalasPadam
  6. Salam tok...
    1.ada stok lg ke?
    2.mcm mna dgn minyk yg sya mahar d sni?adakah akn trkesan?
    3.jika trkesan mcm mna cranya tok?

    .:: Hempedu Pasir ::.

    BalasPadam
    Balasan
    1. W.salam wbt tuan

      1. ada
      2. ya.. simpan jauh, jarak paling minima ialah 20 kaki, atau simpan di luar rumah. tapi ia kuat terkesan dengan minyak pengasehan dari amalan gelap

      3. Jika terkesan?... beli lain

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami