Khamis, 16 Februari 2017

AKIK YAMAN


SOLD OUT
Tn Azam Mohd

SOLD OUT
Tn NusantaraORI YAMAN.....ORI PENARIKAN

Minta maaf lah sebab apa tok kata penarikan... Akik Yaman stock kami selalunya hanya akan refill bila tok ke Narathiwat.. ni dah berapa lama tok x p sana memandangkan sekarang ni rusuhan dan peperangan kecil sedang berlaku setelah kemangkatan Raja Siam tempohari. Makanya dalam tempoh ritual minggu ini dapat juga sikit sikit batu Akik Yaman TANPA tok keluar dari rumah dan TANPA posmen mai ke rumah.. paham kan bila tok sebut POSMEN hahaha.. Alhamdulillah.. Rezeki Allah bagi, kenapa mau di tolak?.. Bala saja jangan dicari dan jangan di minta. 


KITA TERUSKAN

Berapa ramai yang menantikan item ini.... ada otai yang menunggunya.. 

Akik Yaman ni mampu swap muka handphone anda tanpa perlu di panaskan terlebih dahulu

Seperti semua maklum bahawa muka hp mampu di swapkan oleh benda berhaba termasuklah batu cincin yang dah di pakai di jari di mana ia menyimpan haba tubuh. 

Batu Akik Yaman tidak perlu di panaskan dahulu di tangan kerana ia mempunyai energinya sendiri yang nyata mampu swapkan skrin hp anda. Tolong jangan test pakai hp yang skrinnya tebal atau yang dah letak cover kerana energi yang di hasilkan amat halus dan bukan sepanas jari anda. 

Akik yaman di percaya mampu menyerap energy alam, ingat apabila energy bahasa melayunya ialah TENAGA. ia menyerap tenaga alam yang kecil lalu menukarkannya kepada tenaga yang lebih besar bagi keperluan tenaga dalam atau rohani seseorang. Yang mana main terawangan, main ilmu Jurus.. insyallah sebelum pakai Guru scan aura hanya sejarak 1 meter ( Cth ) , dan jurus mampu di lancarkan dalam jarak paling jauh mungkin 7 meter. namun selepas memakai akik yaman scan guru anda sendiri akan menyatakan aura anda lebih dari 1 meter malah mungkin sudah menjangkau 4 meter dan ia semakin membesar perlahan lahan dan anda mampu lancarkan jurus lebih dari jarak 12 meter .

Itulah Akik Yaman.. itulah kelebihannya

Jika kefahaman anda tinggi anda akan tahu juga bahawa ia mampu menjadi perisai dari sihir, menggugupkan musuh di sekeliling ketika anda naik darah, yang mana sebelum ini rileks melihat anda naik darah insyallah selepas itu mereka gugup malah yang berhampiran akan ketar lututnya dan tangannya kerana tekanan aura yang amat kuat

Akik Yaman boleh di katakan sudah selesai kajian dan penelitiannya di dalam GBunian dan alhamdulillah inilah kelebihannya untuk semua. 

Ia alami dari ciptaan Allah 100% tanpa isian. namun di ingatkan bahawa kekuatan ini hadir dari batu ini sendiri sebagai salah sebuah batu mulia yang pertama sekali menjadi pakaian batu permata Rasullullah.. 

Ada rahsia di setiap batu permata... Tok mendoakan anda selamat dari agenda Nasrani dan Freemason serta Agen Agen dajjal tentang kesalahan pemakaiannya dan sekaligu menjadikan kita umat islam tiada benteng 1 pun yang Allah keruniakan di dalam bumi untuk di manfaatkan. 

Semoga anda sentiasa sedar akan hal ini.. dan selamat dari di pengaruhi.

*sebab tok boleh bagi atas nilai di bawah sebab tok tidak bermodal mendapatkannya, jadi murah sikit, di halaman akan datang jika ia datang dari Narathiwat... tuan tuan siap la..


Kod Produk : A.YAMAN 15217
Bentuk : Akik Yaman
MAHAR : 300 Mlr

GRAB SATU SATU 100 mlr

GRAB SEMUA 150 Mlr


1 orang minta di maharkan 1 sahaja, barang ni susah dapat la ni19 ulasan:

 1. Balasan
  1. As salam Tok Mat. Bayaran utk 1A telah dilakukan. Butiran bayaran saya dah whsp ke Tn Baz. T.kasih

   Padam
 2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

  BalasPadam
 3. . بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم


  السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَكَا تُه

  BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami