Sabtu, 4 Februari 2017

GELIGA TEBUAN





SOLD OUT
Tn Skyliner turbo

















SOLD OUT
Tn Ngero Ngin

















SOLD OUT
Tn Khairul Rizal

















SOLD OUT
Tn Khairul Rizal


Geliga tebuan jenis ni amat rare... sebab apa tok kata rare... dah p jenguk di Kelantan, kedah, langkawi nu... cari merata tempat x jumpa jumpa... org kata rare sangat... lastly jumpa dengan Haji Mokhtar salah sorang wak di kangkar..ngeteh ngan dia jap tu hari... toksah p jenguk la apai..dia pun xde mende ni .... suh dia cari pun dah dekat 8 bulan dia x jumpa. nak dapat memang xda la dalam sejarah penarikan lagi dapat benda ni.( ni cerita lama dulu ), Hj Mokhtar meninggal Bulan 10 tahun lepas ( 2016 ), Al-Fatehah

Kalau tebuan tanah ada sebab benda dalam tanah.. tebuan atas sapa berani nak p jolok... mati weii kalau kena sengatan tebuan yang terlalu banyak.... 

Khasiatnya:

Penawar bisa sengatan tebuan

Penunduk sekampung jika di pakai di dalam kopiah, selit dalam tu macam orang biru selalu buat.

Ada yang dah pakai cakap ia berguna di dalam pelarisan juga

Mudah mudahan memberi manfaat kepada anda dan jasa asbab item ini memberi pahala yang besar kepada Tuan Haji Mokhtar



Kod Produk : G.TEBUAN 1217
Bentuk : Geliga Pure
MAHAR : 75 Mlr

GRAB SATU SATU : 70 Mlr

GRAB SEMUA : 200 Mlr





21 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami