Khamis, 9 Februari 2017

CINCIN RAJA MANI GAJAH (SAIZ 16)








Siap Cincin, tapi ikhlas, tok hanya jual batunya sahaja , cincin tok halalkan. 

Raja Mani Gajah

Kegunaan Pengasehan

Rasanya di Blog Ini tak perlulah tok berkata kata lebih panjang lagi kerana ia sudah banyak di perkatakan di luar sana, alhamdulillah



Kod Produk : CRMG 8217
Bentuk : Cincin
Saiz : 16
MAHAR : 400 Mlr

GRAB : 300 Mlr


SOLD OUT
Tn I.Singa

9 ulasan:

  1. Assalamualaikum tok mat..xde update video terbaru dlm youtube ke perihal dn penerangan tntang mistik?syok dok dgr tok bg pnerangan wlaupn video tok kt youtube dh lame..hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt, semua yang tok tahu tok dah cakap tuan, nak cakap lagi kelak jadi memandai memandai pula

      Padam
    2. Tok mat buat lh sambungan kisah (aku lah tok mat)

      Saya minat kisah2 tok mat terawangan, peperangan,& percintaan. Hehehe😂

      Padam
  2. Salam Tok Mat
    Tanya sikit..
    Batu mani gajah tak kira apa family..
    Kalo lagi besar lagi power atau sama saja aura nya

    BalasPadam
    Balasan
    1. nop. aura sama, jarak pengaruhnya yang membezakan sahaja

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami