Isnin, 13 Februari 2017

KECUBUNG JARUM EMAS










Ha kecubung jarum emas.. Alhamdulillah pemberian kerajaan Sabara untuk di maharkan dan ia mempunyai aura alami di dalam bidang :

Penarik kekayaan 

Penjauh sihir dengan izin Allah SWT

Penyejukan diri dan mood pemakai


=======================

Item ini di berikan bersama item item lainnya dan insyallah ada sebuah kata kata dari pemerintah Sabara yang memberikan sebuah idea kepada tok, sebenarnya ia pernah tok tolak suatu ketika dahulu, namun kini tok akan menerimanya sebagai sebuah gerak untuk di lakukan segera. Ia adalah pengisian ilmu jarak jauh menggunakan medium Pil. Tok tahu banyak blog indon menggunakan medium pil bagi pengisian tenaga dalaman dan memang betul juga caranya, habis nak isi dalam apa, dalam botol?.. telanlah botol tu hidup2 hahaha.. Insyallah

PIL GARAM Isian Ilmu Segera Sudah Ada.. Boleh order sekarang 

Sehingga 15hb JUN 2017 SAHAJA

PIL ENERGY L1 : RM 99.25

PIL ENERGY L2 : RM 500

PIL ENERGY L3 : RM 1500


Selepas dari Tarikh ini ia akan kembali ke asal : 

L1 : RM 800
L2 : RM 2000
L3 : RM 3000

Mahar ini di guna pakai semenjak tahun 2009 yakni zaman tok naik bas turun bas, naik flight turun flight , dan tok pernah mengijazahkannya di Danga Bay Sebanyak RM 500 L1 kepada 12 orang di JB termasuklah yang anda lihat kini sudah menjadi guru di FB dan membuka perguruan sendiri. Alhamdulillah

========================





Kod produk : KJMAS 11217
Bentuk : Kecubung Jarum emas
MAHAR : 80 MLR

SOLD OUT
Tn AHG AHG

25 ulasan:

  1. salam Tok utk isi ilmu pil ni ada berapa jenis2nya tok?

    BalasPadam
    Balasan
    1. BASIC ( 60.25 )

      1. Isian Tenaga Dalaman agar tak mudah kena sihir, mudah mencapai sesuatu ilmu yang di pelajari dari guru lain, Imun kepada penyakit

      2. Khodam Yang di suruh ikut niat ringan walau hanya terdetik di dalam hati.. contohnya ( jumpa polis tengah jalan dan roadtax mati.. cuma kita risau di dalam hati dan niat agar mudah lepas, maka insyallah mudah lepas )

      SEDERHANA ( 300.25 Mlr )

      1. Kebal darurat

      2. Sampai Hajat ( kepada hati manusia lainnya agar ehsan, sayang atau simpati dengan kita )

      3. Urusan menjadi mudah baik interbiew, ngurat, mudah di terima bakal mertua, mudah di kasihi orang

      4. Mudah memperolehi rezeki dengan cara berniaga dan sukar di sihir pesaing

      5. Dampingan Bunian bukan Jin yang membisik ilmu perubatan, membisik halangan di hadapan tapi tidak mampu di perintah

      TINGGI ( 600.25 )

      Dampingan Raja Jin 7 Negara dari 7 Orang Jin untuk segala macam tujuan dan 7 dari mereka ini mendampingi semua manusia yang mempunyai isian mereka dari masa ke semasa

      Mereka melakukan perlindungan dari sihir secara total dengan izin Allah SWT, melakukan sihir dengan Toptal atas izin Allah SWT ke atas penyihir tersebut, Menyampaikan Hajat kepada yang di hajatkan melalui mimpi dan mempengaruhi sehingga di miliki , Melindungi tubuh isian dengan halimunan, kebal dari musuh dan senjata musuh, bisikan melalui hati dan di berikan pandangan melalui mata akan perkara yang menjadi halangan di hadapan, gerak sekiranya ada perkara buruk ingin berlaku dan deria yang tajam. Kemungkinan badan yang diisikan akan kasyaf dan ia akan menjadi keburukan sekiranya badan isian bukanlah Amatur atau profesional di dalam mengendalikan dan mempunyai ilmu berkaitan alam Ghoib, maka untuk orang biasa ia tidak di galakkan.

      semua isian dan jenis jenis kelebihan akan berubah dari masa ke semasa, yang tok sebutkan ialah basic dari setiap jenis.......dan sekarang pun tok masih memikirkan ... sampai level manakah yang boleh tok maharkan kerana khuatir ia di salah guna

      Padam
    2. TOK JIKALAU AMBIL TAHAP TINGGI, DGN DAMPINGAN 7 KHODAM INI, ADAKAH IA INSTAN TERUS ATAU KENA LAKUKAN APA2 AMALAN?
      (BARD)

      Padam
    3. ia instant dan tiada amalan, amalan wajib iaitu solat kena buat bagi menyimbangkannya, kalau x ia lari maka tuan hanya membazir wang sahaja

      Padam
    4. ALLHAMDULILAH, YG UTAMA KENA JAGA SOLAT.
      PACKAGE NIH SENTIASA ADA ATAU LIMITED TOK?
      (BARD)

      Padam
    5. Sentiasa ada selagi tok ada. tapi kalau ke depan tok berubah x nak keluarkan lagi, tu terserah pada diri tok

      Padam
  2. Salam tok,boleh perincikan dgn lebih detail lg x tentang jenis ilmu isian serta maharnya..?

    BalasPadam
  3. terima kasih tok utk detail td.. klu nk order direct dgn tok mat atau tok baz.. hehe

    BalasPadam
  4. Dari segi pantang larangnya mcm mana yaa Tok???

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jangan minum arak kerana ia isian dalam badan dan arak menjadi darah daging, selebihnya itu urusan dosa dengan Allah.

      Padam
  5. Salam tok . . pil utk tenaga dalaman boleh bertahan utk tempoh brape lama ? cth ianya berkesan utk 2 3 ari je ke ataupun lebih seminggu . . raja jin 7 tu ada kesan sampingan tk ?

    BalasPadam
  6. Alhamdulillah....rezeki besar bagi kita semua,especially to newbies... cuma mohon jika ada yg nak isian2 tersebut, tok muda scan dahulu akan kesesuaian, serasi atau tidak kpd yg berhajat selagi hayat dikandung badan...tq tok.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hurm tu lah, silap langkah tok juga yang berjawab kelak di masyar

      Padam
  7. HOK NIH DOK TUNGGU2 NIH..HIHIHI
    (BARD)

    BalasPadam
  8. tok,penggunaan pil ni hnya sekali untuk seumur hidup ke,atau satu pil dlm masa yg singkat

    BalasPadam
  9. tok,penggunaan pil ni hnya sekali untuk seumur hidup ke,atau satu pil dlm masa yg singkat

    BalasPadam
    Balasan
    1. ya sekali. kalau dah ambil yang level 1, nak ambil level lain, kena maklumkan kepada kami sebab tak mahu ia overdose.. ilmu juga boleh overdose tuan sebab tu ada yang sasau sebab amal ilmu tidak berguru

      Padam
  10. salam tok..nk lock ilmu pil ni boleh ka tok?sbb tunggu gaji masuk igt bru boleh bank in..lg 1 sy amateur okay ka kalau nk try yg level tinggi tok?tq

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak perlu lock tuan, bila dah bersedia silakan terus order, brg isian bila bila masa tok boleh buat asalkan tok masih ada nyawa

      Padam
  11. Baik tok payment on the way

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami