Khamis, 23 Februari 2017

MAFIAFISH (KUANTITI TERSEDIA: 20)






Produk kami yang sudah lama ada di pasaran umum. 

Di perkuatkan dengan 5 biji Pil Serum dari Jepun untuk tujuan penganyer .

Jenis ini tidak sesuai di adunkan bersama tepung umpan, jika anda ingin mengadunkan bersama tepung umpan, sila guna PHEROFISH di muka sebelah

Ia sesuai di mana mana sahaja yang ada ikan dan ada air.... darat sahaja tak boleh

Boleh dititskan di Umpan Hidup, Mati, Umpan Tiruan Casting. 

1 Umpan sekali titis sahaja ( 3-4 Titik ) .. baling lah berapa kali kesannya tetap ada. Tapi awas kepada anak ikan. 

Jika anda mencari penganyer serum terbaik ramai pelanggan item ini mengesyorkannya, sila lihat halaman sebelum ini yang mempamirkan testimoni2 terbaik dari dari pelanggan kami

Kini ia di datangkan dengan botol yang lebih kemas, label yang terbaru dan aduan ramuan yang lebih KAW dari sebelum ini... 1 botol ini lama tahannya. 


Kod Produk :  MAFIAFISH
Bentuk : 30ml
MAHAR : 58 Mlr





Bagi Newbie... sebelum melakukan pembayaran sila tunggu komen di keluarkan oleh tok, selepas konpem anda menang, maka dah boleh buat bayaran ya...

Maybank : 551016691626 My Gemstone 

RHB : 20129160006603 My Gemstone 

Paypal 1 : limbunganmayasdnbhd@gmail.com
Paypal 2 : mohdyasirahmadrozi@gmail.com


Kemudian Hantarkan gambar slip bayaran 

Nama

Alamat

Kod Barang 

Ke


0178259540

SIAP!!!

21 ulasan:

  1. As'salamualaikum tok muda. Ni siap pos?

    BalasPadam
    Balasan
    1. RM 8 tu kos pos tuan, dah siap dah kosnya dalam tu

      Padam
  2. barang hanyer tok..rugi tak beli mafia ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang rugi.. asalnya bahan di bina sepupu tok di Perlis, tapi memandangkan beliau tidak ada masa , maka bahan di ajarkan kepada tok. yang mahal ialah PIL serum ikan , Pil ini di gunakan di laut oleh Nelayan di Jepun dengan meletakkan ia di dalam sebuah bekas yang mempunyai umpan ( campur sekali ) dan di berikan masa selama 20 minit sebelum pukat di tarik... hasilnya?... memang best gila.

      Dulu serum ini di gunakan di Europe tapi kazen cakap last last senyap macam tu saja akibat ancaman pihak lain yang menjual produk lain, tapi kini jika kita lihat di luar negara muncul pelbagai jenis Serum ikan untuk memancing . Orang kita cuba buat juga tapi tu lah..... Vanilla, strawberi, pandan hahaha...

      Tu bukan serum tu perasa makanan yang ada jual di kedai mak limah kek and bakery.

      Bahan asas produk ini ialah minyak industri + Pil serum ikan... memang pil ni boleh kahwin dengan minyak industri sahaja, x boleh minyak lain.

      Terima kasih kepada kazen tok yang dulu belayar ke Jepun dan membawa pulang ilmu menghasilkan Serum Ikan ini...

      Owh, sebelum terlupa.. jika anda ada akuarium.. titiskan ke dalam akuarium dalam 8 titik untuk akuarium 4 kaki..6 titik akuarium 3 kaki. insyallah ikan cergas dan sihat

      Padam
  3. Sala...ada expired date tak? Tq ya

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. w.salam wbt tuan, lagi lama peram lagi Hauuuu dia punya Power tuan, insyallah.. yang tok punya ada tok peram dekat setahun dah, makin Hauuu kekuatan dia dalam air.. Jenuh anak ikan la kalau kita mengai kolam, umpan tu kena yang jenis boleh tahan kena renggut si anak ikan, lepas anak ikan mai baru bapak mak dia mai baham... kalau anak ikan baham habis dulu payah juga.. so umpan kena steady la tuan

      Padam
  5. Assalam Tok..ad kwn tnya..selain ikan klu guna utk penganyer udang boleh x???

    BalasPadam
    Balasan
    1. W.salam wbt tuan, selain ikan, udang , ketam juga boleh , sebagai contoh tuan menggunakan perangkap ketam dan meletakkan kepala ayam. di kepala ayam tu letakkan titisan serum ini.

      Udang juga boleh tuan.. tuan boleh test dengan letakkan di bangkai ikan dan lihat banyak mana udang mengerumuni ikan tersebut

      Padam
    2. Pendek kata... apa sahaja hidupan dalam air amat sukakannya. tok pernah memancing pakai mata kail kosong sahaja dengan menitiskan di mata kail, dapat juga.

      Padam
    3. Ok baik Tok..sy smpikan pd kwn sy..dia mmg minat mancing

      Padam
  6. Harap2 dpt...umpama sebagai ganti geliga ikan yg terlepas suatu ketika dulu masa tok baru jer pindah ke ganu, masa tuu cik teja kata sudah habis dan yg tinggal geliga udang, kita pula fail bab pancing udang galah...

    BalasPadam
  7. Salam, payment done for 1 botol at 7.59am tadi. Lebih kurang, halal ya tok. Tq ya

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami