Isnin, 13 Februari 2017

KING GUTS EDISI 1








Mai dah Barang Best.....

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera..

Maaf jika page ini membuatkan anda tertunggu tunggu .. saja nak menyiksa batin anda bhahahaha.... 

Di atas ialah Guts KING...atau KING Guts, ahh sama saja la kot mana pun nama dia kan.. Boleh SWAP skrin..? Owhhh Sudah tentu boleh... Swap Kat Bank Saja tak boleh muahahahhaha... Bakpo kecik sangat?... dah di takdirkan ia kecik nak buat gena.. kena terima la, dah la kecik, mahai pulak tu.. awat mahai?.... tok jawap..... ni bukan pasar pagi bang, juai ikan, sayuq, togey, tauhu, nyioq.... ni blog memaharkan barang mistik bang... kalau nak kata sama dengan Jusco tu... jauh sekali lah... xda barang ni kat Jusco, Tesco, Giant, p sampai Pasaraya Mustoffa di singapore pun takda benda ni.. bukan tu saja, kalau P Kedai pemborong baik di Malaysia ka, Thailand ka.. x jumpa geliga jenih ni... tak caya p tengok dulu sebelum nak kata tok mohong, pasai tok p dah... tok p pasai nak cari kot kot ada, boleh la tok borong dan juai murah sikit sebab buleh manyak ... tapi malangnya pencarian tok sia sia la... cina kedai Gems pun tak kenai ni jenih apa... dia bagitau amethyst, bila dia teropong dengan kanta , dia pun tatau dah nak habaq batu apa.... pelik noh.. hang boleh mana batu ni...kita sengih ja la... 

Barang ada 2 sahaja... apa kelebihannya?.... banyak wooo.. nak cerita buat karangan muleh saja... tapi kita mau cerita biaq telly la kan dengan khasiat sebenar... 

Kalau sekadar menundukkan, insyallah ramai dah dok bagi tau benda ni baguih bab menunduk..

Kalau sekadar nak menggentarkan musuh.. hang mai la 1 batalion serbu pun...kita rilek ja sengih nampak gigi tengok ke depa kecikkkkkkk ja... Apa barang orang pakai, semua hanyut... mai berkahadam, balik kosong, apa pun tarak, balik la, kayu , batu, azimat... isi?...kosong, tawaq habiaq.... beli beribu pun tak guna kalau berdepan dengan GUTS king ni. 

Apa beza GUTS KING dengan GUTS tu?..... beza pada kematangan, aura lebih lagi... dia mai dari pusat geliga.. 

Orang selalu tak juai benda ni... orang simpan sebab jenis datang dari pusat ( Center ) bukan ada banyak..bukan ada selalu dan bukan senang nak dapat.. 

Bagaimana kekuatan aura tu?..... kalau org pakai barang level 5... GUTS KING ni level 10... boleh makan ka tak boleh makan?

Kalau GUTS biasa kita mahar tu boleh makan dalam 10 kaki, dan GUTS KING boleh makan dalam 30 kaki.... agak agak berapa barang musuh kita boleh tawaq?.... Musuh saja tau,bukan kawan..maksudnya yang ada berniat serong pada kita. insyallah


Kod Produk : KINGGUTS 11217
Bentuk : KING GUTS
MAHAR : 800 Mlr

GRAB 600 Mlr 
( Harga Yg Kecil ) 


SOLD OUT
Tn A-Mie Ali


=============================

Apa Kata Kita Buat BIDA?

Ok Jom


MULA : 9.00Malam ( 13 Feb )
TAMAT : 9.00 Malam ( 14 Feb )

24 JAM SAHAJA
Semua komen Bida TIDAK akan di Pamirkan Sehingga Tamat Masa Bida

Id Tidak bernama Perlu meletakkan Nama Gelaran Mereka di Bawah Komen

Tidak boleh Berbual Sepanjang Bida bagi menjaga suasana BID

Boleh QUICK GRAB



20 ulasan:

  1. Balasan
    1. Yg ni serupa cam ayah tunjukkan pada tuan sharom

      Padam
    2. ayah memang pakar merembat yang lawa lawa dulu haha..

      Padam
    3. Itu lah ayah..item superb bnyk ayah miliki..padu πŸ€—πŸ˜˜

      Padam
  2. Lawa..cam guts king yg ayah belum naik ring..auranya best dh berapa lama ayah tk jumpa ular..duduk dalam semak sudah,dok dalam hutan tengah malam cari buah durian pun sekor tk pernah jumpa..ish!!cuma yg terbaru ni baru lah jumpa tu pun dh berapa lama ayah merungut baru lah terserempak sekor ular tedung selar kepalanya kaler hitam melintas didepan sewaktu ayah bawa motor balik dari pondok kampung nelayan binjai..area tu memang kawasan bukit..ayah rasa ular tu jenis king juga kerana hanya ia sekoq yg ayah jumpa berani lalu melintas depan ayah dan ghoib..hairan juga..ayah cari2 kat kawasan tu tk jumpa..sedangkan harimau akar ayah boh dalam seluar ni kan pula jenis ular ni..hahaha kipidap!!sorry tok ayah buat karangan sikit pasal geliga jenis ni memang best giler!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bertuah sungguh ayah.tak mau jual ker huhuhu. Bergurau ja ayah ib singaπŸ‘

      Padam
  3. Balasan
    1. 10Q tok bsk tghari sy transfer

      Padam
    2. πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ‘πŸ‘πŸ‘

      Padam
    3. Tok payement done melalui western union dah di whatsapp pada tuan baz,trm ksh.

      Padam
    4. Baik tuan, alhamdulillah , terima kasih tuan

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami