Isnin, 20 Februari 2017

PETIR PASIR SELENDANG








Petir Pasir Selendang.. macam orang pakai selendang.. 

Oleh kerana sejarah telah membuktikan kami di sini kini ialah pengeluar terbesar Jenis Jenis batu Petir..bukan tok yang cakap... peniaga kaki lima, blog, dan pekedai pekedai termasuk kedai emas di Kuala Terengganu... Mujur terkenal dengan pengeluar terbesar Jenis Batu Petir dan serba lengkap apa jenis petir semua ada, Mujur lah tak di kenali dengan nama pengeluar terbesar Mani Gajah.. Adowhh.. agak terasa juga bila di sebut sebut bab " MANI " ni hahaha..... apa nak heran..kita semua kan hadir dengan adanya bahan ini..kalau x , xde juga kan.. ke salah tok cakap?..

Okok.... memang kini dan semenjak 2 tahun lepas.. Stok Petir ni macam dah jadi lumrah bagi kami, kalau di kumpulkan semua, ni buat rumah pun cukup batunya.... panas woo, jangan buat main... 

Jenis petir pasir tidak panas, frekuensi yang di keluarkan Menghalang Aura baran mengaktifkan energi pembisanya menjadi bara kepada pemiliknya. Jika Tumbok musuh insyallah beragan... 3 hari x lalu makan... pastu mati beragan la... 

Apa benda la tok ni.. lompat2 tajuk sana sini ... besala... tok x balas wassup dah seminggu.. maap na... sebab tok tengah shift balik masa tidur tok... sebab tok pun tatau dah bila masa time tidur tok...

Kuantiti petir sudah makin berkurangan di dalam stok kami. Insyallah tok akan ke Chakah lagi dalam seminggu dua ni nak p kutip ramai lagi petir, insyallah kalau tak hujan 

Kod Produk : PPS 18217
Bentuk : Petir Pasir
MAHAR : 200 Mlr

GRAB : 150 Mlr

Nilai Petir Pasir ialah RM 450... dulu.... jadi nilai ini anda kena tahu... 


2 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami