Sabtu, 25 Februari 2017

GELIGA BULAN






SOLD OUT
Tn Ibrahim MN


















SOLD OUT 
MrZam



























































Geliga Bulan Kelas Cat eye. Jenis ini bukan jenis murah di pasaran, tu yang tok nak bagitau. 

Usah risau , tok jamin ia batu asli tau,bukan sintetik hahaha. 

Kelebihan Geliga Bulan ni dah lama dalam lagenda Blog G.Bunian.. sampai 1 tahap tak boleh di sangkal dah. 

Kelebihannya dengan izin Allah sebagai penganyer udang galah. Sesiapa yang gemar memancing Udang galah di Sungai sungai , insyallah silakan mencuba, kalau nak memancing udang galah tu jangan lupa bawa geliga buaya, geliaga buaya masih ada dalam simpanan tok.boleh order stock dapor. Maharnya dalam Rm 60 x silap tok.. alah, bagi rm 50 dah la.. tu dia awat murah sangat... sukati tok la,,bisnes tok, tok ni bukan apa.. nak lepas lepas gaji staff dah la, kesian kat depa anak anak melayu kita juga.. 


Kalau tak silap tok org panggil item ini sebagai cat eye Sri Lanka... Item Sri Lanka Memang Lagend la cuma di sini item ini di perolehi dalam penarikan, jadi tok memegang mahar Geliga bulan harga Lama, nun harga 2012 lagi kita dok pegang.usah risau


Buat cincin memang ngam, lawa sungguh


Kod Produk : C.EYE 25217
Bentuk : G.Bulan Cat eyed
MAHAR : 150 Mlr

GRAB SATU SATU 130 Mlr

GRAB SEMUA 500 Mlr

6 ulasan:

  1. Status: Successful
    Reference number: 4074010576
    Transaction date: 27 Feb 2017
    Transaction time: 21:21:04

    Payment done

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami