Isnin, 20 Februari 2017

JADE NEPHRITE







SOLD OUT
Tn Wan Teng




















SOLD OUT
7Galaxy


Ini ialah batu Jade... sila bawak ke makmal untuk pengesahan, tapi pastikan makmal yang di tauliah dunia.. bukan makmal yang jual batu juga.. off course batu org lain tak ori, yang dia jual belaka saja ori.. 

Nama sainsnya ialah Nephrite Jade.. amat amat RARE dan dunia mengiktirafkan ia sebagai HIGH RARE. sukar dan jarang di jumpai. 

Ini untuk pengetahuan anda lah bahawa anda sedang membaca halaman Batu Jade High Rare . 

Kita nak kelebihannya.. Kelebihannya alami tanpa jejas memandangkan ia di jual orang muslim dan tok memilikinya dalam bentu Mentah. 

Sebelum kita teruskan... AMARAN.... Batu ini tiada di jual di dalam Malaysia Secara Meluas di Kedai kedai Gems Cina atau melayu atau India sekalipun, baik di pasaraya besar mahupun mall kecil. 

Nephrite bermaksud Kidney kerana ia berupaya menyembuhkan penyakit di Buah pinggang dengan cara di rendamkan dan di minumkan setiap hari sehingga pulih.

"The name 'nephrite' was derived from the Greek word for 'kidney', which refers to its supposed ability to cure kidney disease."


Batu Jed ini tok tapakan di Hutan Betong sebagai penambah kekuatan dan ia di letakkan di tengah tengah celahan batu antara ketinggian air terjun yang agak tinggi ( empangan ) dan kemudian melalui kasyaf tok menyuruh sahabat di alam Jin melakukan ritual solat hajat dan zikir beramai ramai dengan upah yang tok berikan kepada mereka berupa Sedekah ayat Fatehah( Makanan Jin Mukmin ) 

Ia di gunakan di dalam penarikan kerezekian

Hal hal kemakmuran dunia dan kekayaan

Mempermudahkan urusan dunia dan pekerjaan dunia agar tiada banyak halangan dan rintangan dengan izin Allah SWT


Semua ini ialah Doa... bermaksud ia bukan RASMI isian..bukan.. ia Doa.. maksudnya batu ini tiada pantangan Khusus, cuma ia di doakan " ................DOA.....................Untuk pemilik batu ini ................"

Ia khusus sama dengan Ibu duit cuma ibu duit doanya lain pula dan caranya pula lain, ayat pun lain dah. X sama. 


Insyallah Doa mereka bersama pemilik batu ini . 

Jadi umpamanya boleh anda kata anda bayar mahar di bawah untuk dapat batu dan dapat doa, atau nak Doa muslimin muslimat anda bayar upah mahar di bawah dan free gift batu,..,.. Doa muslimin dan muslimat bernilai seperti di bawah kah?.... 


Kod Produk : GR 18217
Bentuk : Jade RARE
MAHAR : 120 Mlr

GRAB SATU SATU 100 Mlr

GRAB SEMUA 160 Mlr


Jika anda grab semua dan jual semula tiada jadi masalah.... anda pernah jumpa orang jual tasbeh wali tu tasbeh wali ini... ?.....

Maka kali ini anda jumpa Batu yang di doakan oleh Jin Islam pula.. Takut?... takut Allah ka takut Jin? Sedangkan 1 ketika di masyar kelak ada manusia masuk neraka dan ada Jin masuk ke syurga.. jaga sikit niat kita.. malu dengan Allah sebab boleh jadi lagu tu

17 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Tok, kidney to buah pinggang bukan paru-paru ;-)

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. GRAB TUAN NUSANTARA TERBATAL, Pelanggan lain boleh terus lakukan bayaran tanpa Menulis Grab Lagi.

      (Melebihi 12 Jam )

      Padam
  4. Tok saya nak grab 1a mcm mnakah caranya,newbie xprnh beli mengendap je slalu.hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan wan teng , maaf lambat keluar komen malam semalam, tok ada majlis zikir. sebenarnya semua dah ada di header blog tuan tapi x pa ya

      Maybank 551016691626 My gemstone

      Kemudian whatsapp slip bayaran, nama, alamat dan kod barang ke

      0178259540

      Padam
  5. Assalamualaikum tok mat,saya nk grab yg 1a tu mcm mana caranya.newbie tumpang lalu,mengendap je xprnh beli lagi.hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan wan teng , maaf lambat keluar komen malam semalam, tok ada majlis zikir. sebenarnya semua dah ada di header blog tuan tapi x pa ya

      Maybank 551016691626 My gemstone

      Kemudian whatsapp slip bayaran, nama, alamat dan kod barang ke

      0178259540

      Padam
  6. Yang 2a ada lg ke tok.. Sy grab yer..

    BalasPadam
  7. Payment done... Sent detail Tuan Baz...

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami