Selasa, 28 Februari 2017

LARAK SALAH







Larak Salah..dalam bentuk asal.dalam bentuk asli.

Tu hari tok nak potong dalam 5mm dan niagakan di expo kuala terengganu pada nilai 1 keping Rm 500.. Boleh tak jadi pulak kerana ada urusan lain. 

Bawak p sana bawak p sini... usung sana sini... x sempat pun nak jual buat pakai sendiri sahaja. Alhamdulillah kini tok nak maharkan di dalam Blog lah, buat bawak sana sini pun pada tok sat g hilang rugi lah , bukan rugi tok, rugi anda semua lah

Item ini jika anda nak share silakan.. Ini di pastikan SAH ASLI tanpa was was dan di sahkan oleh semua pakar kayu dan teras 1 Malaysia masa tok bawak ia pusing 1 Malaysia. 

Larak salah di gunakan untuk bawak benda salah, Bawak cota dalam kereta pun salah tau, nikan bawak parang atau pedang. Jadi bagi yang membawa peralatan begitu nak melindung diri , maka silakan lengkap diri dengan larak salah insyallah selamat. 

Jika anda beli, anda boleh potong sebesar 5mm dan kemudian jual pada nilai Rm 300-500 sekeping.. jangan kata mahai sebab benda ni memang mahai, Guru tok di Tapah jual pada kadar rm 500 sebesar tu lah. Tok saja kat sini dok meniaga murah lagi ke orang. 


Kod Produk : LARAKSALAH 27217
Bentuk : Larak Salah Asli
MAHAR : 2000 Mlr

GRAB 500 Mlr

SOLD OUT
Tn AHG AHG











MAHAR



6 ulasan:

  1. Balasan
    1. silakan tuan.. jaga molek barang ni tuan, payah dapat...

      Padam
  2. Pembayaran Selesai Tok,Terima Kasih
    Interbank GIRO (IBG)
    From Account: 02093027553467
    To Account: 551016691626
    Amount: MYR 500.00
    Recipient Bank: Maybank Berhad
    Recipient Name: TOKMAT
    Recipient Reference: Larak Salah

    BalasPadam
  3. Payment Done Tok Mat Terima kasih

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami