Selasa, 14 Februari 2017

KECUBUNG BUNGA ( BATU BERAHI )

























SOLD OUT
Tn Eddy



Tengok dua kali lebih terasa menawannya.. Alhamdulillah... 


Kecubung Bunga....

Ini untuk mat mat Bunga macam tok saja ... kecubung ni bukan sembarangan kecubung, ia mempunyai kekuatan pengasehan.., actually ia bukan dari keluarga kecubung pun melainkan jenis di dalam tanah juga, kenis kecubung ialah jenis kristal dan berluluhawa dari gua gua dan bukit. 

So..kita panggil ia Batu Berahi, sesuai dengan namanya yang di gelar orang dulu dulu . Dan sesuai untuk tujuannya iaitu menaikkan berahi nafsu lawan jenis. Ada yang tanya tok ada tak barang untuk sama jenis.,.. aduh, tok sebenarnya berat nak menjawab sebab ya lah kan ia di luar tabii normal manusia, tapi kena fahamlah bila pengaseh ka, berahi ka.. asal nama manusia , sama saja p dia tu.. dia yang penting niat kita..niat kita takkan nak ngurat mak gajah dalam hutan?.. ke anda berahi dengan ibu harimau dalam hutan... ?.. x lojik la kot kan.. kalau lojik sah sah dah kena Ngappp. 
Batu Berahi ni di pakai kena kulit boleh tadak masalah... yang akan menjadi beza citarasa anda di sini ialah Bentuk dan gubahan bunganya di permukaan tu.. so pilih lah ikut selera anda insyallah. 


Kod Produk : KB 11217
Bentuk : Batu Berahi

MAHAR : 120 Mlr


GRAB SATU SATU 100 Mlr

GRAB SEMUA 150 Mlr

18 ulasan:

  1. As salam Tuan rumah, GRAB semua. Terima kasih

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tahniah tuan Power nampaknya kali ini tuan bernasib baik

      Padam
    2. Tuan Power. Ada customer request kepada kami utk Grab item ini memandangkan sudah lebih 12 jam tiada payment

      Padam
  2. Uishhh ini item x amik mmg rugi..khasiat nya mmg superb..huhu

    BalasPadam
  3. betul kata tuan sharom, khasiatnya mmng superb

    BalasPadam
  4. opss.. semua nya dgn izin allah

    BalasPadam
  5. Salam Tok Muda.. Payment done.. Tenet masalah.. Dah whatsapp Mr Baz. Terima kasih. Hat lain akan menyusul

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tuan bespower. Tuan eddy sudah grab 2A dan buat payment. cuba tuan intai stok dapor sekiranya mr baz masih menyimpannya ya

      Padam
    2. Tak apa..rezeki tak pernah salah address.. Hihihi..ada lori ada bas.. Ada hari leh boleh kukebas.. Hehehe.. Terima kasih

      Padam
  6. Janji Allah itu benar..Syukur Alhamdulillah...buleh bentuk cabochon...orang kata mereciiik..hihi. Lap U Mr Baz.hihi

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami