Rabu, 8 Februari 2017

GMGB








Ini ialah Item Kerajaan SABARA
Geliga Mani Gajah Bunian

Apa guna dia...... Shhhhh.... Tok ni bukan apa.... gini ceritanya....

Sepanjang permaharan GB...kita mendapat kes tak sangka sebanyak 4x.

3 kes minyak

1 kes Mani Gajah


Ceritanya macam ni lah.... kita sempoikan ceritanya ya


Budak U bercinta dengan Bini orang... Suami dia p menengok rupanya budak ni pakai barang... cek cek rupanya barang tok... so dia pun kontek tok, dia tak marah, tapi tanyakan penawarnya... 

Itulah cerita yang banyak berlaku..

So.. tok ni nak elakkan budak kolej beli.. budak sekolah beli... apa sangat Kalau RM 250 budak kolej masih mampu beli.. apa sangat 300 kalau budak sekolah boleh share2 duit beli dan pakai gilir gilir... Kalau tak kena ke bini anak kita takpa, kalau kena?... kena ke bini Iblis singa ke, anak gadis Lykan ke?... nak marah siapa?.. nak marah budak tu.. dah dia mampu beli... Ibarat rokok.. jual murah batang batang budak mampu beli... kalau sekotak maybe pikir dua kali.. betul?... 

So, kat GB ni lama dah ..4 tahun dah tok pikir.. lagu mana nak buat.. nak juai mahai satg org kata aku ni kebuluq duit tahap kera... sat g juai murah budak budak pun mampu beli.. acer bagi cadangan,,, Nak lock tahap umur sekian sekian mana boleh.. ni bukan mesin,  rokok pun ada had, tapi still budak sekolah mampu hisap... Jadi jika ada yang di maharkan mahal tu, tok rasa jika ia melibatkan mampu memudaratkan rumah tangga orang.,. patut kot no?.. tok rasa patut..... yang kedua bidang mistik akan di hargai.. bukan petik jari celah kertas je main bayar, bukan main tranfer sesuka hati saja. Kalau nak buat gila duit boleh..kita nak jual RM 50 pun sekali kelua 50 biji dah rm 2500 kita dapat.. tapi guna ka kalau org guna nak amik bini orang?... serba salah aku di buatnya

Barang Ni takda pantangan apa apa... pakai saja, ia alami... cina, india .. yahudi pun boleh pakai, apa masalahnya ... Allah maha Adil





Kod Produk : GB04 5217
Bentuk : Mani Gajah Bunian
MAHAR : 450 Mlr

GRAB : 400 Mlr



4 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami