Isnin, 27 Februari 2017

MGB-RARE







SOLD OUT
Tn Lukman Man





MGB-RARE

Mani Gajah Biasa RARE tu lah maksud nya.. bukan mani gajah bunian tau jenis ni, tapi dapat melalui perolahan zikrullah Asma'UlHusna lah. 

Jenis ini ialah mani gajah biasa yang mola mola popular di Malaysia kita... Pengaseh la apa lagi kalau dah nama mani gajah ni, kalau mani keldai tak tau la, tak pernah keluar lagi na... Ada sapa sapa nak create nama tu silakan la... sebab keldai ni binatang paling bodoh sekali.. setau tok la kan. hahaha. Mana tau mani keldai mampu bodohkan pasangan, nauzubillah... baik bela teddy bear kalau isteri kita jadi bodo tak reti buat apa . mampuih lagu tu. 


Silakan... tok nak maharkan murah sikit dari mahar biasa tu



Kod Produk : MGBR 25217
Bentuk : Mani Gajah Biasa Rare
MAHAR : 110 Mlr

GRAB : 80 Mlr

10 ulasan:

  1. Balasan
    1. GRAB TERBATAL Pada Jam 9.16am ( 28February) sekiranya masih belum ada yang Grab, tuan boleh lakukan bayaran terus ya

      Padam
    2. baru baca tok...maaf tok baru perasan grab hanya untuk 12jam,payment done semalam 28/2/17 09:57pm

      Padam
    3. Ya tuan, sistem ni lama dah jalan tuan. kalau tuan nak melakukan pembayaran lebih dari 12 jam, boleh type lock deposit selama 7 hari dan melakukan pembayaran menggunakan harga mahar biasa RM 110 tersebut. kalau nak murah GRAB payment dalam 12 jam rm 80 sahaja.

      Tapi jika dalam masa 7 hari tuan lock depo tu tetiba ada org GRAB, maka lock tuan juga terbatal, jadi di nasihatkan terus GRab sahaja.

      BAik terima kasih tuan, Alhamdulillah

      Padam
  2. harap ada rezeki...yang sebelum² tak mampu nak grab

    BalasPadam
  3. terima kasih...esok sy jelas kan pyment

    BalasPadam
  4. tok mat . . kalau ada geliga mani kuda tentu best . . utk kebolehan lari laju . .

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami