Rabu, 15 Februari 2017

MUSTIKA ULAR TEDUNG KUNING S2







Siri 2 dari Ular Yang sama namun kelihatan jenis batunya sedikit berbeza. Tambahan Kelebihan Selain di bawah ialah Perubatan diri sendiri dan orang lain bagi penyakit melibatkan perut, kepala dan darah 


Mustika Ular Tedung Kuning yang mempunyai kelebihan penarikan Kekayaan dan kekuatan energy alami sekeliling....

Menarik kekayaan dari segenap penjuru dengan izin Allah SWT

Barang Alami tanpa isian

Perisai dari sihir dan Penumbal fitnah , dengki dan iri hati.. alih alih jumpa treler tengah jalan ( cth )

Mempermudahkan urusan dunia , baik kerja atau bisnes dengan izin Allah SWT

Dan kelebihan lain yang tak mampu tok nyatakan semua, bagus anda merasainya sendiri baru ada kejutan insyallah 


Antara item terbaik tok ada dan ingin di maharkan, jangan tanya kenapa tok nak jual.. sebab tok penjual. Bukan penyimpan . 


Kod Produk : MUSTIKA U 14217
Bentuk : Geliga Ular Tedung Kuning
MAHAR : 10k Mlr

GRAB : 8k Mlr

SOLD OUT
Tn Romie


Tak apa, semua masalah ada jalan penyelesaiannya, sekiranya ini takdir anda maka ia akan menjadi rezeki anda.

Item ini Tok buat Bid dan tok anggap ia memang sudah tertulis utk hati tok terbuka membuat BIDA. 


MULA : 12.00pm 
TAMAT : 12.00Malam 

Masa BIDA : 12 Jam Sahaja




*****sekiranya ada yang Grab maka semua komen akan di revealkan******

****Sila bida pada bajet anda sahaja, tidak di benarkan berhutang, kalau beras takpa tok bagi berhutang****







31 ulasan:

  1. 232 harap dapat (han 4242)

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. Tahniah tuan Romie Augustine. Tuan Pemenangnya

      Padam
  3. Salam tok sya bid pd nilai 678 mlr

    BalasPadam
  4. Rm450..iblis singa

    BalasPadam
  5. Maaf tok akaun google ayah ada masalah..ni pun pakai hp isteri huhu

    BalasPadam
  6. RM 505.00
    .:: Hempedu Pasir ::.

    BalasPadam
  7. Balasan
    1. Tuan pemenang No 2 sekiranya Tuan Romie Gagal menjelaskan dalam tempoh 12 jam

      Padam
  8. MINTA MAAF TOK LEWAT. Baru selesai majlis ritual utk hari kedua, esok malam terakhir

    BalasPadam
  9. Payment done tok. Maaf tok, payment baru dibuat hari ni sebab ada kesulitan sikit dlm 2 hari ni. Maklumat bayaran dah watsaap ke Mr. Baz

    BalasPadam
    Balasan
    1. baik lah tuan romie, terima kasih banyak tuan .

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami