Isnin, 13 Februari 2017

GUTS NAGA







SOLD OUT
Tn Dec eling 




































SOLD OUT
Tn Skyline Turbo

















SOLD OUT
Tn Puyuh 5


Ramai yang kata ni Amethyst.. tu la.. lain kali jangan tau juai saja, beli buku bab Gemstone tulisan Judy Hall dan baca, serba sikit membantu.. Just make me laugh... ni bukan kecubung amethyst.. tok pun jahil akan nama sainsnya tu.. Belum habis baca tulisan Judy Hall

GUTS NAGA


Amacam?... ada bran ka?.......jangan risau, dengan GB anda pasti ada Bran ( Berani ) untuk memiliki item item yang dulunya hanya VIP sahaja mampu miliki, insyallah selagi badan di kandung nyawa



Amacam cun?....

Nak yang cun kan?.. ni dia barang cun, khasiat pun cun.. harga pun cun...

Barang ini di selimuti misteri yang luar biasa , aura yang luar biasa dan energi yang luar biasa.. dan ia LIMITED edition . Buat kali ini hanya di berikan sebanyak ini sahaja dan tok tak tahu GUTS KING HYPER atau GUTS naga ini akan di berikan bila pula. Di ulangkan dengan misterinya... ini bukan Amethyst... kalau ia amethyst dah lama ia pernah ada dalam pasaran baik dalam internat , kedai gems mahupun gerai batu tepi jalan. 

Item ini hanya di Jual di G.Bunian sahaja dan tiada di mana mana kedai lainnya baik lagu mana pun modus operasi peniaga. 

Item pemberian Kerajaan sabara ini bersamaan namanya dengan kerajaan sebelum ini iaitu Geliga Ular Tedung Selar dan alhamdulillah di namakan ( kod ) sebagai GUTS NAGA , naga beerti Raja, King dan juga merangkumi bentuknya bersisik naga. 

Item yang hanya di miliki bangsawan ini tidaklah semahal nilai bangsawan di alam Bunian .. mana ada nilai bangsawan alam kita Rm 600 sekalipun boh... nilai bangsawan alam kita ni depa sebut sebut main juta.. Jam tangan Juta, Cincin juta juta, rumah juta juta... bangsawan alam kita tak main sebut ratus atau ribu.. ye dak ;p

Kelebihan Unggul di dalam :

Kewibawaan

Penunduk manusia dan Jin

Penggerun Binatang Buas ( P try masuk dalam zoo )

Perisai sihir ( Sama dengan Perisai Kayangan )

Pemusnah musuh ( sama macam Geliga Panglima Raja )

Kekuatan kebatinan dan dalaman ( sama dengan kebesaran Panglima ) 



Kod Produk : GUTSNAGA 11217
Bentuk : Guts KING HYPER
MAHAR : 250 Mlr

GRAB SATU SATU 230 Mlr

GRAB SEMUA 600 Mlr

Maharnya akan menjadi 450 Mlr di Halaman Akan datang, Stock kami kian mengecil

17 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami