Ahad, 26 Februari 2017

FEROZ PUTIH






SOLD OUT
Tn Fadhlul Fathil


















SOLD OUT
Tn Gunawan


Feroz iran Putih... Antara jenis mahal..bukan jenis murah.. jangan tanya peniaga melayu, kalau peniaga melayu dia akan sebut feroz yang kaler biru atau hijau tu... p kedai nasi arab atau kedai pakistan , tanya kan kepada terutama warga Sudan, Iran atau Pakistan... Totally kalau dia international dia akan cakap Very expensive in my country...

Kat tempat dia pun dah mahai dah...

Kalau anda di JB, anda boleh ke kedai nasi arab depan LHDN tampoi tu, LHDN belah Kanan, Ke depan sikit dia belah kiri... Tanyakan Org Iran di sana. 

Tok ada 2 biji dan enggan di jual , dan pada mulanya Tok memperolehi dari sekutu tok di Johor Bahru pada Nilai Rm 700 Siap cincin Bagai RM 1400. 

Ia hanya tok pakai kalau nak berdepan org besar besar yang banyak duit.. lagi besar lagi rasa tak ralat nak dok depan depa... bukan sekadar zamrud... zamrud maybe dah biasa. Feroz iran..insyallah luar biasa, Jarang di jumpai kedai jualnya... 

Dalam ni Insyallah tok nak berkongsi kepada semua orang pada nilai Ter-ngam di dalam dunia, kalau anda beli di Platform antarabangsa sekalipun  ia masih mahal insyallah. 


Kegunaan?..

Banyak kegunaan di dalam urusan meneutralkan keadaan , membantu anda di dalam keadaan yang sempit, umpamanya situasi tegang yang tertuju kepada anda, insyallah suasana akan dapat di kawal dan anda mampu tersenyum kemudiannya. 

Semalam Baru tok pakai pada diri sendiri bagi mengubati demam panas.. demam la semalam perubahan cuaca musim timur sekarang


Kod Produk : FP 25217
Bentuk : Feroz
MAHAR :100 Mlr

GRAB SATU SATU 90 Mlr

GRAB SEMUA 140 Mlr 

9 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami