Sabtu, 1 Oktober 2016

GELIGA ULAR TEDUNG SELAR

















































Tedia , keluar dah


Apa ingat batu BACAN saja ka  boleh SWAP skrin hp Pintar anda walau pun tak di pakai di jari?.... GUTS ini juga mampu menggerakkan skrin hp anda tanpa perlu di panaskan dahulu di jari 

Menjadi kebanggaan orang indonesia , sampaikan di meja meja peniaga batu bacan akan di SWAP terlebih dahulu bagi membuktikan keasliannya.. Lihat sini rakyat Indonesia.. kami juga punya Geliga / Bukan batu yang mampu di swapkan di atas skrin Hp, ada kah mana mana geliga ( yang kamu panggil mustika ) mampu swap skrin Hp Tanpa di panaskan terlebih dahulu di jari?... 

Cuma Obama tidak hadir ke sini dan Perdana Menteri kami bukanlah Kaki Batu permata untuk dia hadiahkan kepada Obama semasa kehadirannya ke sini.. 

Betapa bernilainya Batu bacan kamu sehingga Jutaan Rupiah, malah ada yang Puluh juta. Geliga kami tidaklah semahal itu, namun ia kaya khasiatnya seperti batu bacan kebanggaan kamu sekarang, malah rupanya juga lebih cantik dari bacan Indonesia yang hanya mempunyai inclusion 1 warna, sementara kami mempunyai sisik biru di permukaannya. Alhamdulillah.. Maka kami di sini juga layak berbangga kerana memilik geliga yang setara batu bacan yang di julangkan kini

Insyallah :

Kewibawaan dan di segani orang , apa sahaja kata di turuti dan segala rahsia akan di ceritakan di hadapan kita

Mempunyai aura dalaman yang berhubung dengan aura dalaman pemakai, jika di renung dengan mata, mampu menundukkan, mampu memiliki dan mampu memerintah mengikut niat pemakai

Penunduk binatang dan ular

Tiada pembisa pukulan namun mempunyai penawar pukulan jika di pukul dengan benda berbisa kepada tuannya. 

Kajian lengkap mengenainya sudah tamat setelah 1 tahun mengkaji tentangnya, alhamdulillah


Kod Produk : GUTS 229916
Bentuk  : GUTS ASLI 
MAHAR : RM 450


29 ulasan:

  1. Balasan
    1. terlebih rare ni..antara item lagend blog tok nim..otai2 tau la..

      Padam
  2. MaafTok soalan, kalo swap hp screen. Batu nya mesti kena screen hp ka atau tidak.
    Terima kasih.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Maaf tuan.. Kalau jari kita swap hp jari kena tak skrin hp?....

      Ya sama dengan jari, ia mesti kena dan bukan semua batu boleh swap skrinnya tuan

      Padam
    2. Maafkan saya yg kurang berpengalaman ni..setahu saya tok cakap benar kebanyakan batu bole swap batu akik kelebihan dia..

      Padam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. Alhamdulilah Tok. Geliga2 yang saya mahar di GB saya try swap screen hp so far semua bole swap screen hp tetapi Belum try semua lagi kerana banyak juga saya mahar geliga di GB. Saya puas hati dengan pemaharan di sini. Terima kasih Tok.

    BalasPadam
  5. Grab je la tuan kalo ada kelebihan. Puas hati punya. Ini barang baik.

    BalasPadam
  6. Salam tok mat
    Mohon grab 3a
    Sy dah tgk sehari xde yg lock jd sy grab lah ye😊

    BalasPadam
    Balasan
    1. Awal bulan tuan.. tau dah trend tu ;)

      Padam
    2. Tok klo nk musnahkn sihir guna2, pengasih nk brubat mcm mna? Item mna yg ssuai?

      Padam
    3. Teras gamunggal miss N... amik akar dia 1 kaki dan rebuskan.. air tu mandi , buat selama 7 hari.. terasnya atau kayunya buat permata dan pakai kena kulit

      Padam
    4. Tok ada mahar ke teras gamunggal?

      Padam
    5. Ada tuan. boleh tanya PA tok, tuan Baz ya

      Padam
    6. Ok tok. Lg 1 pi mana link putera habeq?

      Padam
  7. Salam tok item ni deposit 200 ye tok?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tuan rahman nanti klo dh puas pkai, lepaskn kt sy taw..heee brkenan btoi 2a ni😍

      Padam
  8. Alhmdulillah deposit 200 paid tok

    Miss n nk ke 2a tu ? Klu x serasi dgn sy mna tau

    BalasPadam
  9. Ye tn abd rahman..klo x serasi nnti lepaskn kt sy taw...

    BalasPadam
  10. Assalam..tok jika kita kena pukulan dari teras nibong,bertam..bole tawarkan bisanya guna guts ni x tok???

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan, bukan tuan, ubatnya tiang 2 kalau x sempat jumpa pawang ular

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  11. Salam balance 250 dah byr semlm. So alhmdulillah utk item ni dah selesai. Mklumat dh ke mr baz

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami