Isnin, 17 Oktober 2016

KECUBUNG LUMUT


















































Di dalam dunia batu permata, kecubung ini adalah antara item yang best, cuma kekadang newbie sahaja yang tatau... Nilainya pernah di maharkan di pasaran luar sebanyak RM 1000 sebiji...Bukan di sini la ok... 

Kecubung ni menarik kerana ada karang di dalamnya.. bukan lumut , so tajuk atas tu tak kena dah, tak pa lah kita betulkan di sini sahaja..

Kelebihan insyallah

Amat Sejuk 

Bagus buat baran dan mood tak Baik, sesuai bagi mereka anakke 3, 4, 7 dan ke 8. Yang ni serius..bukan tok nak main teka. 

Anti shir

Boleh diisikan kekuatan Karomah persilatan jika ada guru anda



Kod Produk : K.LUMUT 27916
Bentuk : Kecubung Karang
MAHAR : RM 90


6 ulasan:

  1. tok..lock yg 3a tu kat saya

    BalasPadam
    Balasan
    1. tuan boleh lock sendiri...

      Type lock 3A dan letakkan nama panggilan tuan di bawah memandangkan id tuan ini tanpa nama

      Padam
    2. asssalamualaikum...barang dah samapi hari jumaat,28.10.2016..terima kasih

      Padam
  2. Balasan
    1. silakan. halaman tadi tu utk esok, dia sesat nak jumaat

      Padam
  3. Payment done...
    sesat pulak.....itu tanda x tahan nak cari tuan baru...hahaha

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami