Khamis, 20 Oktober 2016

GUTS NAGA




































































GUTS NAGA


Amacam?... ada bran ka?



Amacam cun?....

Nak yang cun kan?.. ni dia barang cun, khasiat pun cun.. harga pun cun...

Barang ini di selimuti misteri yang luar biasa , aura yang luar biasa dan energi yang luar biasa.. dan ia LIMITED edition . Buat kali ini hanya di berikan sebanyak ini sahaja dan tok tak tahu GUTS KING HYPER atau GUTS naga ini akan di berikan bila pula. Di ulangkan dengan misterinya... ini bukan Amethyst... kalau ia amethyst dah lama ia pernah ada dalam pasaran baik dalam internat , kedai gems mahupun gerai batu tepi jalan. 

Item ini hanya di Jual di G.Bunian sahaja dan tiada di mana mana kedai lainnya baik lagu mana pun modus operasi peniaga. 

Item pemberian Kerajaan sabara ini bersamaan namanya dengan kerajaan sebelum ini iaitu Geliga Ular Tedung Selar dan alhamdulillah di namakan ( kod ) sebagai GUTS NAGA , naga beerti Raja, King dan juga merangkumi bentuknya bersisik naga. 

Item yang hanya di miliki bangsawan ini tidaklah semahal nilai bangsawan di alam Bunian .. mana ada nilai bangsawan alam kita Rm 600 sekalipun boh... nilai bangsawan alam kita ni depa sebut sebut main juta.. Jam tangan Juta, Cincin juta juta, rumah juta juta... bangsawan alam kita tak main sebut ratus atau ribu.. ye dak ;p

Kelebihan Unggul di dalam :

Kewibawaan

Penunduk manusia dan Jin

Penggerun Binatang Buas ( P try masuk dalam zoo )

Perisai sihir ( Sama dengan Perisai Kayangan )

Pemusnah musuh ( sama macam Geliga Panglima Raja )

Kekuatan kebatinan dan dalaman ( sama dengan kebesaran Panglima ) 


LIMITED EDITION

Dalam Malaysia Jika kami keluarkan 20 biji, maka anda lah 20 org dari 27 juta penduduk Malaysia yang memilikinya





Kod Produk : GUTSNAGA 30816
Bentuk : Guts KING HYPER
MAHAR : 250 Malayar






30 ulasan:

  1. Balasan
    1. Hahaha.. komen lambat naek tok.. ni item best, slalu ramai yg berebut.. 2 yg tahniah 2.. 😂😂😂

      Padam
  2. 3a tu betul2 mengancam..tp apakan daya guchmani ialah target sterusnye..huhuhu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jangan tuan, jangan mengharap akan adanya guchmani dalam masa terdekat ni tuan.. silap haribulan 1 tahun mungkin akan dpaat, tok belum nampak tanda2 tok akan di berikan guchmani lagi, selalu kalau guchmani nak datang dia ada 1 bau halus , itu pun nak sampai hampir hampir 5 bulan juga

      Padam
    2. Ye tok sy faham..in sha allah ada rezeki nanti..antara cepat dan lambat je..

      Padam
  3. Assalamualaikum ..
    Sya lock 2A tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. silakan, tapi tuan , lock biasa ni tak selamat, kalau esok ada yang lock deposit atau grab, lock tuan akan terbatal dengan sendirinya, jadi sebaiknya sebelum lakukan bayaran nanti semak dulu buat kali terakhir takut ada yang grab atau lock depo.

      Deposit Item Bawah RM 100 : RM 20
      Deposit Item Bawah RM 200 : RM 50
      Deposit Item Bawah RM 1000 Atas RM 300 : RM 200
      Deposit Item Ke atas RM 1000 : RM 200

      Padam
    2. Ok baik dan terima kasih tok.
      Alhamdulillah ..Tok payment done .detail saya dh email ke sistem evernote .tok saya nk tanya berkenaan buntat zafron yg baru2 ni ..stok dapur ada lg x tok ..kalau ada saya nk minta grab satu tok ..penghantaran bersama item ni tok ..hehe..tp kalo xda xapa tok ..
      Ok sekali lagi terima kasih tok.

      Padam
    3. Alhamdulillah..sama2 tuan. Jazakallahu khairan kathira

      Padam
  4. Salam semua..Grab 4a.. tq tok

    BalasPadam
  5. masih lg hairan page guts naga awal bulan yg sy lock deposit hritu cari2 xjumpa..

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu maksudnya dah di bawak ke hadapan. lama sangat la tu sampai bawak ke depan

      Padam
  6. assalamualaikum tok mat dan semua,,item ni masih ada stok ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. stok dapor sila berurusan dgn PA tok Mr Baz 0178259540 ya

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami