Khamis, 20 Oktober 2016

KAYU PENUNDUK































































Actually barang ni dah hold lama dalam draft memandangkan tok jadi musykil.. ni penunduk apa, penunduk gajah ka.. nampak macam bukan, kalau penunduk hitam lagi lah macam jauh bara dari api... aihhh.. musykil... tok lupa sebenarnya masa dapat permata ni apa nama dia.. ni la akibatnya makan kumbang mekah banyak sangat bhahahha.. tak lah.. 

Kalau anda nak tau , anda tanyalah pada Mr Baz sebab dia ingat, tok nak tanya pun , macam ganggu pulak kerja dia nak cek balik satu satu


Di sebabkan tok confuce maka ..Amik je la...






36 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tahniah ayah..sy dapat satu cukup la..nanti nak cube la kalau2 ade tjumpe lg gajah kat tempat kerja nie..hehehe..

      Padam
    2. Alhamdulillah..terima kasih tok..rezeki tak dsangka-sangka nie..

      Padam
    3. Alhamdulillah..terima kasih tok..rezeki tak dsangka-sangka nie..

      Padam
    4. Salah satu ayah nk beri kepada sahabat ayah tuan saifullah atau id blog gb megat bong..ayah rasa baz tahu newbies ni sahabat ayah..

      Padam
    5. Ayah..bole lepaskan kt sy 3a x???..😄

      Padam
    6. Klu 4a xd sesapa grab,sy nak grab 4a..klu ad rezekinya..In Shaa Allah

      Padam
    7. Ayah grab 3a dan 4a salah satunya untuk sahabat ayah dan juga newbies kt blog ni iaitu tuan saifullah atau id di blog gb megat bong..harap maklum.

      Padam
  2. Balasan
    1. free kalau hantar bersama item lainnya.. kalau tak bagi ke tok kos pos dan pekerja saja la rm 20 dah la.. buat buat lepas beli rokok

      Padam
  3. Balasan
    1. terima kasih ayah kerana tlng grab 3a, maklum la snapper lama takot tembak tak tepat, huhuhu

      Padam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  6. Pernah kuar sebelum ni tok..kayu penunduk gajah ni

    BalasPadam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  8. Barang ada 4 sahaja....... yang lain lain kalah

    BalasPadam
  9. Item ni duk tnggu tok blast Ari tu..ad sesapa yg baik hati nak lepaskan pd sy??? 😊

    BalasPadam
  10. Ayah grab dua, boleh lepas kat sy 1 x yah?? Tq..

    BalasPadam
    Balasan
    1. salah satu yg ayah grab adalah kepunyaan saya,, saya mintak ayah tlong grab kn...

      Padam
  11. Sy br buat payment utk brg lain.. kalau msh ada.. bleh tok poskan skali.. terima kasih tok.. sekiranya msh ada..

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami