Ahad, 16 Oktober 2016

ZAMRUD MINYAK










































































































Ni bukan kaca.....

Itulah ayat pertama tok nak maklumkan. 

di atas di panggil Zamrud Minyak di Negeri Terengganu, Ada pernah tok viralkan ada pemilik zamrud minyak ingin memaharkan RM 350,000 zamrud minyak seberat 18kg dan jika tidak silap tok ia masih beredar viral bagi di maharkan. 

Nama sains Batu zamrud minyak ialah Fluorite. Tok pun tidak Faham mengapa ia di panggil zamrud minyak , malah nama ini beredar dari Negara Thailand dan sempadannya ke Negeri Terengganu, Naik ke Pahang, naik dari Perlis sampai ke Singapore.. ia di panggil Fluorite, nampak ke-popularan namanya sebagai Zamrud minyak hanya terhenti di Negeri Terengganu sahaja. 

Batu ini mempunyai kelebihan 

Menstabilkan mood dan aura pemilik dan barang

Penarik kerezekian dengan izin Allah SWT

Menyejukkan Pemilik luar dan dalam




Kod Produk : ZAMRUDM 131016
Bentuk : Zamrud Minyak
MAHAR : RM 30


Harap anda menghargai nilai ini kerana di luar sana ( dalam Terengganu ) ia di jual menyamai harga Zamrud Brazil

17 ulasan:

  1. Balasan
    1. Alhamdulillah. Terima kasih tuan. smoga tuan dimurahkan rezeki, in sya Allah

      Padam
  2. grab 3a tok,payment tengahari ni insyallah.ehem,,nk buntat zafron satu tok hehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Baik tuan. sila berhubung dgn PA tok Mr. Baz utk stok dapur buntat zafron ya

      Padam
  3. As Salam...
    Mohon grab item 4a tok.Payment n detail saya dah sent kat Mr.Baz....harap2 dia selit skali b.zafron kat dlm sampul...(^_^)v

    BalasPadam
    Balasan
    1. W.salam wbt, insyallah tuan. harap ada stocknya

      Padam
  4. payment done tok untuk 3a
    maaf tok atas kelewatan update sbb tel saya rosak skrin,2hari repair dkt kdai,,ni baru ok .semua dah saya update info kpd tuan baz tok..maaf tok ye

    BalasPadam
    Balasan
    1. Baik tuan. Alhamdulillah.Terima kasih. Jazakallahu khairan kathira

      Padam
  5. Salam tok..
    Grab 2a..
    Mtk skali no akaun tok..

    BalasPadam
    Balasan
    1. W.salam wak lu..

      551016691626 Maybank ( M.yasir ahmad )

      Kendian hantarkan slip bayaran, nama, alamat dan kod barang ke

      0178259540


      Tuan tgk gambar tok dan wife di atas header blog, ada butiran ini , RHB pun ada ya tuan.. CIMB saja kita tak buat dulu

      Padam
    2. Salam tok,payment done.
      Butiran sy dh wasap..

      Padam

    3. Alhamdulillah..sama2 tuan. Jazakallahu khairan kathira

      Padam
    4. Salam tok..
      Alhamdulillah brg dh smpi..

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami