Sabtu, 15 Oktober 2016

GUTS CHINI















































'


GUTS CHINI

Geliga Ular Tasek Chini...... 

Ramai yang dok tunggu item ini keluar. Alhamdulillah baru semalam Mr Baz ambil gambar dan keluarkan di blog 

Batu ni ada tak banyak dan tok pun tatau apa nama mat saleh bagi ke dia ( nama Sains ) sepanjang dalam tok dok menega batu permata pun x pernah jumpa lagi batu ni, Kalau Sodalite tu pernah jumpa. Ni bukan Sodalite. 

Alhamdulillah setiap perkara ciptaan Allah itu ada gunanya. Jenis ini mempunyai kelebihan Aura Wibawa untuk pemakainya. 

Di buat cincin boleh, di pakai sebagai buah loket boleh, di pakai di tali pinggang boleh.. Di tali pingganu tu mudah saja, tekapkan batu ni di tali pinggang, ambik pisau dan toreh nipis tali pinggang, pakai pisau gilette yang tajam agar takda bulu bulu halus di tepinya.. kemudian ambil Gam 3 Second dan tekapkan.. usah risau tuan tuan, Gam 3 second amat terkenal di kalangan pencanai dan tukang batu cincin.. Tadak gam lain dah depa pakai, ni lah gam penyelamat tukang cincin. Nak kuat lagi tabur sikit habuk kayu halus dan letak gam ni, lagi kuat dia lekat dan di tahap mustahil nak menanggalkannya. 

Selain wibawa ia mempunyai kelebihan Halimunan dari musuh.. Halimunan ni tok belum test.. nanti lah tok bawak 1 senapang tadak lesen tok try lalu roadblok na... ( Gila punya test ) 

Ambil air yang sedikit dan rendamkan ia.. batu kira tak tenggelam la , rendam selama 12 jam ..jangan sampai masuk habuk..insyallah air di masukkan ke dalam mata mampu menyembuhkan katarak mata , kesan ini sama dengan Mata rimau. 




Kod Produk : GUTS C 131016
Bentuk : GUTS CHINI
MAHAR : RM 350

Untuk sekali ini kerana ia barang baharu dalam produk : RM 200

36 ulasan:

  1. Tak salah 3a ni level king huhu..cam ada tanda titik halus kt citu hehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nampaknya ayah dah hafal step tok menerbitkan halaman

      Padam
    2. T.kasih tok..ni semua atas tunjuk ajar dari tok..

      Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Tok guts buat cincin kena kulit ke ?

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. Payment Done utk GUTS C 1A,detail dah whatapp ke Tn.Baz

      Padam
    2. Terima kasih tuan akmar, alhamdulillah syukran

      Padam
  5. As salam tok dan sahabat semua.. dgn izin Allah, saya Grab 1A

    BalasPadam
  6. Melepas...ruginye teman. Nasib badan

    BalasPadam
  7. Wahh.. cantiknya. Tahniah semua

    BalasPadam
  8. Alhmdulillh payment deposit 50 done tok

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami