Ahad, 9 Oktober 2016

LAPIS LAZULI











































Menarik toksin di dalam badan

Kewibawaan yang ampuh dengan izin Allah



Kekadang ada yang tanya macam mana batu ni boleh serap toksin dalam badan?....

Tok cakap dengan depa...... Apa nak heran kalau setakat serap toksin, dah tentu sebab di pakai kena kulit , melalui peluh ia menyerap toksin ni....

Lalu ....depa tanya lagi..... batu boleh ka serap air?.... 

Ni apa punya soklan.... habis tu.. opal?... x serap air..... ???.... dan tok lanjutkan..... apa nak pelik serap toksin.. cuba tengok batu sarang ulaq........ tak pelik ka lagu mana dia boleh simpan cahaya?...... tu lagi pelik..... cahaya kot.... boleh simpan tuuu... tak pelik ka?..... bila tok tanya macam tu kat depa.... dalam hati tok sendiri terlintas kepelikan tu...tok sendiri pelik... lagu mana soalan lagu tu boleh terpacul di mulut tok.?..... lalu tok mengucapkan " Subhanallah " perlahan di bibir.......


Kod Produk : LAZULI 24416
Bentuk : : Lapis Lazuli
MAHAR : RM 80

12 ulasan:

  1. As salam Tok.. dgn izin Allah, saya lock 2A

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tok, maaf bertanya.. skrg ni bila komen di blog ni mmg lambat nk kuar yer. Kalo dulu terus muncul.. hehe

      Padam
    2. Ya, skrg sistem baharu, cthnya komen jam 9pm akan keluar sebelum jam 11pm.. maksima sebelum jam 12pm..

      Baru baru ni yang jadi lama sebab tok p kem 3h 2 malam.. hari ni baru balik dan hari ni baru tok boleh bukak komen..

      Sistem ni juga membolehkan tok cut mana mana komen tak perlu, mana mana komen Lock org yang sebelum ini main main lock.

      Tuan hanya perlu type sahaja dan tgu keputusannya keluar, samada tuan org pertama atau kedua... menang atau kalah

      Sistem ini lebih membuatkan org teruja sebab asik terperanjat

      Padam
    3. Bayaran permata 2A sudah dilakukan. Ref No : 3596323517 maybank. T.kasih Tok..

      Padam
  2. Balasan
    1. Lock depo dh di byr, PD selewatny 6/11 ya tok

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami