Ahad, 9 Oktober 2016

KEM TAMAT

Assalamualaikum wbt dan salam Sejahtera

Alhamdulillah.. Tok baru sampai di rumah dan dah menerbitkan semua komen anda yang di lakukan dalam tempoh ketiadaan tok dan Mr Baz. 

Item2 yang kita keluarkan ialah item yang pernah keluar di blog dan ada di antaranya belum berbayar ( lock tak bayar ) dan ada juga yang tidak di lock. Tok publishkan semasa ketiadaan tok di sini.. 

Ole ole dari Lata Lasir di kenyir, hurm.. ad alah sikit sikit, tok ambil masa bermandi manda dengan ibu mertua dan isteri tadi dan telah tok serahkan kepada Tukang Canai batu tok untuk di proses... barang menarik ada murid murid tok dapat antaranya Buluh perindu, Senjata lama.. namun senjata lama tok arahkan mereka pulangkan kembali memandangkan ia adalah batu api dari pihak sebelah lain.. parang kerajaan lain di beri kepada murid tok tanpa pengetahuan tuan asalnya dengan cubaan agar mereka berperang pula dengan tok.. ni kes, ada ada saja lah dorang ni, macam budak budak kerajaan dalam tu.. tah hapa hapa...

Selain tu tok bawak balik herba saja untuk di ekstrakkan bersama produk tok lainnya

Urusan berjalan seperti biasa selepas ini


Silakan

3 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Asam garam x bwk balik ke tok hehehe

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami