Ahad, 16 Oktober 2016

AKIK PAWANG





























Sebenarnya agak sayang nak di maharkan, akik ini adalah jenis kalangan ekslusif.. jenis mahal dan jenis yang sukar di jumpai, mempunyai 2 kelebihan fizikal iaitu kandungan uratnya yang memang halus dan cantik serta uratnya yang teramat cantik melintang 

Akik Pawang ini telah lama tok simpan dan kini tok replacekan kerana kotak simpanan Batu Rare tok telah penuh dengan kehadiran Koleksi cincin terbaik tempohari... Nak beli kotak lain macam malas hahahaha

Jika anda memperolehinya nanti, cuba lihat.. pasti mengkagumkan biji mata anda kerana .......memang susah nak jumpa akik macma ni boh...

Kelebihannya sama dengan akik lainnya cuma jenis ini tok selalu gunakan untuk merawat pesakit yang menderita Meroyan, gila, sewel dan sasau.. pendek kata ,....sama la semua perkataan tu dengan maknanya... 

Di rendamkan dan di baca Bismillah 5 sekali dan di hembuskan, di beri minum, insyallah sembuh dengan izin Allah SWT

Tapi nak merawat pesakit gila ni... ni lah sakit yang paling segan tok nak rawat... bersedia la kena ludah, cakar, tendang hahaha

Kod Produk : AP 27916
Bentuk : Akik Clear eyes
MAHAR : RM 250


MAHAR Bagi cepat Habis :RM 80

8 ulasan:

  1. Silakan...ni bukan akik biasa, ia akik 1st class, urat dia halus mcm kapas. x seperti akik biasa yang kasar

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dh payment done ke tok, jika belum saya nak grab 2a

      Padam
    2. Nanti dulu.. tok dah PM dia di FB.samada dah pd ke belum.. sebab maklumat PD hanya baz yang tahu di fasa 1

      Padam
  2. Payment done... sory lmbt update...kalau tuan puyuh nk 1.. sy blh pas 1a.. sy trade ngan item lain

    BalasPadam
  3. Maaf tuan puyuh... mr baaz dh pos kan item tersebut

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami