Isnin, 10 Oktober 2016

SEPASANG GELIGA SANG NILA UTAMA








Sang Nila utama.. tok sekarang tak nak sebut la ia sebenar dari Sang nila Utama, sat g jadi fitnah, maka tok sebut lah Qarinnya yang memberikan kepada tok. 

Lama naa tok hold item ni dalam simpanan, selama tok di kem anda di sajikan dengan item yang pernah keluar .. tapi jangan anggap item tu semua basi, batu dan geliga mana ada istilah basi, malah makin lama dalam simpanan tok makin  kuat auranya memandangkan di rumah tok dan di dalam simpanan Mr Baz ni banyak lagi item hebat hebat yang mana auranya juga di kongsikan dengan batu lainnya. 

Item ini di gunakan untuk pertempuran, baik pertempuran alam nyata main gaduh gaduh silat atau pertempuran sihir, insyallah pemakai akan selamat dari kecelakaan dengan izin Allah yang MAHA berkuasa

Ia di datangkan sepasang.. 1 pakai 1 simpan atau 1 pakai kanan 1 pakai kiri, atau 1 pakai sendiri 1 pakai isteri.. mana mana boleh saja. kalau pakai dua dua lagi ngam

Jika anda ingin menggelarnya batu bukit Nuri silakan, tapi bagi tok la kan, hurm.. ada banyak perbezaannya, batu bukit nuri susah nak dapat berkilau macam ni sebab permukaannya kasar.. jadi silakan


Kod Produk : GSNUPAIR 21016
Bentuk : Sang Nila Utama
MAHAR : RM 150.25




9 ulasan:

  1. Balasan
    1. Tahniah tuan..klu rasa2 nak share sebiji bagitau lah yaa..saja nak kumpul koleksi utk perang ☺

      Padam
    2. As-salam, mohon lepaskan kepada saya tuan?

      Padam
    3. dapat pada tuan Azman dah tu tuan Mazlan. tapi semalam dia type GRAB jam 9.34am, dan payment sepatutnya dalam 9.34am... velum ada apa apa payment. jadi di kira GRAB tuan Azman dah terbatal, maka tuan Mazlan boleh GRAB terus bayar

      Padam
    4. Terima kasih Tok, payment done...

      Padam
  2. Balasan
    1. Kalau tuan lock biasa,tn zuki dapat grab...lock deposit shj selamat,x bole di grab

      Padam
  3. Tuan azman sila grab... sy Berkshires ni xleh nk wat payment lg..

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami