Ahad, 9 Oktober 2016

FIRE AGATE








Ini baru lah item landing time... amacam, lawa.?... boleh la... ada 2 mata tu.. buat cincin pun comey gak la.. tak nyesal beli haha.. 

Gewang bewarna biru dan merah serta hijau. 

Akik api ni lawa kan... akik ni bang... akikkkkkkkk...... kalau akik kena la murah kan?.. tapi malangnya ia jenis Flame colour dan playing colour...akik tu nama famili sahaja..  dan walau ia di panggil akik, tidak semestinya ia murah boh.... hehehe... Tapi kat GB ni insyallah lah..kita untung sikit sikit ja.. kira nak beli sekotak rokok tak lepas lagi, la nim rokok Rm 20 dah, ye la , sekeping 20 tu la kita bagi kalau beli rokok... pah ni hisap batang ubi aje lah ...

Boleh diisikan jika mahu, kos isian rm 50. jika tak mahu isi maka ambil sahaja kekuatan alaminya iaitu :

Kekuatan semangat

Pemangkin kejayaan , mudah dan kuat berusaha jika sebelum ini malas, insyallah nampak kesannya, tak banyak sikit


Penyeri tubuh badan 



Kod Produk : FIRE AGATE 30416
Bentuk : Akik Api
MAHAR : RM 120

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami