Ahad, 16 Oktober 2016

GELIGA KUMBANG






'
























Geliga Kumbang. 

Jenis ini adalah antara Lagenda di dalam diam blog kami, selalunya keluar sebagai akik sedekah, namun kali ini ia mempunyai maharnya tersendiri 

Insyallah :

Keupayaan Meringan tubuh

Halimunan

Penimbul

Halimunan 

Kekuatan Kaki dan tangan 
( Tendang dan pukulan kuat )

Ia bukan lah jenis isian melainkan asli dari alam bunian dengan khasiatnya , insyallah.

Kod Produk : KRLUMU 27916
Bentuk : Geliga 
MAHAR : RM 77.77






28 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. Payment deposit done tok.. Detail sy wassap tuan baz.. ;)

      Padam
    2. Assalamualaikum tok.. Full payment done.. Detail sy dah wassap baz.. Terima kasih tok.. ;)

      Padam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. Utk payment yg tuan dh buat, tuan boleh pilih item2 lain di GB ya.Sila berhubung dngn PA tok, Mr. Baz di 0178259540

      Padam
  5. Depa terlalu asyik kt page item free..

    BalasPadam
  6. Balasan
    1. Tuan Iblis singa dah Lock deposit di atas tuan. Jika tuan tuan di atas membatalkan item nya baru item akan di hantarkan kepada tuan

      Padam
    2. sy muhamad azmi mat nawi. terguna akaun google org rumah plak.

      oh.. xpela xde rezki.. jd payment sy tu kira camne tok?

      Padam
    3. Tok..ad stok dapur x item ni??

      Padam
    4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    5. Tuan Muhd Sharom sila berhubung dgn PA tok utk confirmkn stok dapur ya

      Padam
  7. Balasan
    1. semak dengan mr baz dulu akan stok dapornya , tok takut da offline ambil

      Padam
  8. Ada stock dapo?kalau ada nak macam size 2a

    BalasPadam
  9. PAYMENT SELEWATNYA 10HB NOV NI TOK YER..AYAH DH INFORM MR.BAZ

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami