Sabtu, 8 Oktober 2016

KRISTAL GUNUNG QOLBU
Alhamdulillah, ini adalah Kristal Gunung Qolbu dan menjadi Buruan Bagi Guru Guru Perubatan, Ia mampu di jadikan sebagai Geliga atau permata Perubatan Bagi penyakit Angin Ahmar.

Kristal ini Perlu direndamkan di dalam air dan di minum, sebahagian pula perlu meletakkannya di cermin dapur, cermin Bilik... dikatakan Bahawa Syaitan Pembawa Ahmar ini sentiasa mengintai manusia melalui Tingkap dapur, apabila kita lalai maka Syaitan ini akan meresap ke dalam badan manusia dan merosakkan saraf saraf Di dalam Badan.

Penyakit ini amat serius di kalangan orang kita Tuan tuan dan Puan puan... kebanyakan kita 90% adalah bakal pesakit angin ahmar @ stroke ini.....

Insyallah, setiap penyakit ada ubatnya, tidak semestinya ubat Hospital keluarkan, ada banyak jalan untuk usahakannya termasuk Stone Healing.


Kod Produk : KG-QOLBU 30416
Bentuk : RAW
MAHAR : RM 100 / 1 Raw
16 ulasan:

 1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

  BalasPadam
 2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

  BalasPadam
 3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

  BalasPadam
 4. kita tgk kakas yang selalu lock kendian unlock, hakdoihhh..masa ni tok sedang menyemak id mana yang selalu unlock dan padam komen drg... banyak dah dok jumpa ni... selalu di page lain tok akan padam komen macam ni.. tapi kat sini tok paparkan saja..

  Barang di atas still available

  BalasPadam
 5. Balasan
  1. Salam, minta maaf tn. Rahman..Tok, saya grab 2A..payment done

   Padam
 6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

  BalasPadam
 7. Mcm raw cempaka kuning pn ada tok... hehe

  BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami