Isnin, 10 Oktober 2016

MERAH DELIMA



















































Delima, tok rasa ia adalah delima Afrika. 

Alhamdulillah....Syukur, ada juga delima dari takda langsung huhu....


Kelebihan delima sama sahaja mana mana pun, yang membezakan ialah asalnya, lusternya, inclusionnya dan warnanya.. ada terang , ada lutsinar , ada yang ada star dan macam macam lah. 

Kelebihan delima lebih kepada menguatkan darah dan saraf... Bukan menyembuhkan , ia menguatkan bagi yang sedia normal menjadi lebih kuat. 

Insyallah.... 

Doakan lah permohonan sebelum jumaat ini ada dapat barang best, last kerja tok buat sebelum jumaat , sebab jumaat tok dah ulang alik spital jenguk baby.


Kod Produk : MERAH D5 12416
Bentuk : Merah delima
MAHAR : RM 40

9 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Wah tahniah tok DPT cahaya Mata baru...anak lelaki kh tok..syukur...doakn jg aye DPT cahaya Mata tok eheh

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. Tok saya ada mahar MGTeruna dngan Mr. Baz dan saya ada mahar QMG pada 9 april 2016. Tok boleh kasi ummppph lagi tak kedua duanya. Boleh tak kedua duanya di bayar Rm 50. klau tak boleh, tak apa. Cuma MG Teruna ajalah yang diampuhkan. terimakaseh.
      Thaniah kerana mendapat chaya mata boy, moga ALLAH memberi Rahmat dan Rezeki berlimpah ruah pada keluarga Tuan GB.

      Padam
    2. ia brg alami tu tuan, dah ummphh dah apa yg Allah bagi

      Padam
    3. payment done. by paypal
      transaction id: 98L23112WR0151033

      Padam
  4. 1A dan 4A dah sold Out...

    Yang lain still available , silakan

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami