Isnin, 17 Oktober 2016

GELIGA TOK AJI KENYIR
















































Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. 

Minta maaf Update Jam 12pm ini agak lewat tok terbitkan memandangkan Selepas melakukan update jam 9am tadi tok segera ke Rusila bagi melanjutkan urusan. 

Item ini ialah Geliga Pemberian Tok Aji Kenyir ( Tok Haji ) yang di gunakan di dalam :

Pelekat Jodoh

Pelerai pergaduhan Rumah tangga

Mengaktifkan Semula Punca kasih sayang suami isteri, Mengubah perasaan suami / isteri seperti sedia kala


Ia lebih bagus dan cepat berbanding Geliga Bunga Alam, Insyallah. 



Kod Produk : GP5TAK 131016
Bentuk : Batu Misteri
MAHAR : RM 77

17 ulasan:

  1. Lock 1a payment done jam sembilan malam bole kan tok

    BalasPadam
  2. Salam, lock deposit 3A, tok. Cara penjagaan dan boleh buat cincin tak? Tq ya

    BalasPadam
  3. Tok lock 1a payment confirm lunas malam ni jam 9 sbb skrg kerja belum bole klua balik saya terus bank in details terus bagi mr baz

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. Dapat pada tuan Gunawan Memandangkan tuan di atas cuma lock sahaja

      Padam
    2. trima kasih Tok..unutk clear masalah ini
      Payment done update wap's to Tn Baz

      Padam
  5. Payment lock deposit 3A, rm20, done at 7.33pm tadi. Tq

    BalasPadam
  6. Tuan firdaus nabila yg berhak tuan huhu!!

    BalasPadam
  7. Bukankah hanya dgn lock deposit atau Grab?...
    Apa balik ke asal dgn sistem lock?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tuan firdaus nabila sepatutnya lock deposit. sekarang lock tiada kuasa menahan serbuan lock deposit atau Grab. dapatnya ke tuan Gunawan

      Padam
  8. Ok2 tok...sbb saya ingat malam baru buat payment tgk dah dapat kat tuan gunawan xpe xde rezeki

    BalasPadam
  9. Salam, payment done for 3A at 11.19pm tadi berserta payment items yg lain. Tq ya

    BalasPadam
  10. Salam, tok, full payment done

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami