Rabu, 12 Oktober 2016

MANI GAJAH SUPER













































Mani Gajah Super... Item lajen yang dulunya tok perolehi dari Sekutu, tapi di sebabkan dah lama x p Kelantan, maka tok dapatkan sendiri sahaja ikut lah apa depa nak bagi sebab tu lah tak selalu ada, kalau barang sekutu atau barang bermodal, nak adakan hari hari pun boleh.. tapi di GB.. ikut apa depa nak bagi. 

Mani Gajah Super.. makin di tenyeh jari makin kesat sampai berminyak di rasakan di jari.. lidah gerak tak kalau testh... maaflah tok tak test jenis ni.. sebab kalau tok test mau mau 1 gram tok nak jual rm 50k... tapi tok x nak mata tok ni terkatup dek tamak haloba... Alhamdulillah cukup lah dengan apa Allah Bagi pada tok selama ini dan terima kini

Mani Gajah Super ni kelebihan dia Super dalam pengasehan, Alhamdulillah pakainya kena atau takmkena kulit tadak masalah. 

Cakap banyak x guna, sama saja peginya.


Kod Produk : MGS 101016
Bentuk : Mani Gajah Super
MAHAR : RM 450

Promo Muharam : RM 200

6 ulasan:

  1. Yg ni terbaik sebelum nie nmpk tak kuning pekat sgt perhhhh

    BalasPadam
    Balasan
    1. ya jenis ni memang terbaik, lagi kuning lagi pekat lagi bagus

      Padam
  2. Alhamdulillah..payment done..dah update ngan tn baz..nnt send skali ngan sejadah cindai ye tok..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah terima kasih tuan zam. Jazakallah

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami