Rabu, 12 Oktober 2016

AKIK TERATAI NO.8
































































Akik Teratai ni bukan no 8, bagi tok dah macam Radio pulak, kiri kanan dia macam speaker..atau ada bunga, lawa bukan?.. alhamdulillah

Jenis ini khusus pemberian Puteri Seri di Kenyir. Alhamdulillah sebagai medium Penarik kekayaan . Puteri ini belum tok tahu dari mana kerajaannya, selalu tok buat date dengan dia di resort tinggal saja... lepas pulang lawatan pertama tok bersama Baz, Biras tok yang juga GM dan juga pembantu tok.. tok x boleh tidur malam, termimpi mimpi, terngiang ngiang suara suruh ke sana sampaikan isteri tok naik jeles, actually hari ni pun masa tok menulis dia masih jeles, sebut saja puteri Seri dia jeles haha.. Tok tau nama dia bagi ke tok ni bukan nama betul dia. Puteri Seri ni dari kalangan Puteri Jin, bukan bunian. ketinggian sebenar dia masa tok jumpa pertama kali ialah dalam 10-12 kaki... kali kedua normal dah tok suruh, Tok mengayat, "Allah sukakkan perkara yang indah dan semua ciptaan Allah itu Indah".. maka selepas tu dia berubah jadi cantik, lawa.. kalah Nora Danish hahaha, Sorry Nora.. 

Seindah pemberiannya di atas, indah lagi wajahnya dengan izin Allah SWT. Usah risau tok hanya setia dengan isteri tok.. date tu maksudnya Tarikh wakakaka... 

Insyallah bagi mereka yang baru nak berjinak dengan perniagaan... cubalah..insyallah beroleh kekayaan dan kesenangan. 


Kod Produk : ATERATAI8 101016
Bentuk : Akik Teratai
MAHAR : RM 130

Kalau dia jadi No 8 betul maharnya sekitar RM 200

22 ulasan:

  1. Mintakla dpt... dari smlm duk tgu

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. teratur . xda yang berlaga arus, tahniah tuan2

      Padam
    2. Payment Done ,Details wup Mr Baz

      Padam
  3. Lock deposit 3A...boleh tak tok.? Tq ya

    BalasPadam
  4. Penjagaan tahap1,2,3 or 4? Tok, mohon pwncerahan...tq ya. Ini kali ke3 berdebar2 rasa hati bila nak lock...entah la

    BalasPadam
    Balasan
    1. Penjagaannya mudah tuan, jika tuan x buat cincin tuan masukkan dalam beras, beras ni mengindahkan batu permata, jika tuan buat cincin haba jari tuan akan menjaganya

      Padam
  5. As salam Tok.. sekadar bertanya, stok dapur masih ada tak? Terima kasih

    BalasPadam
  6. Payment lock deposit 3A, rm50, done at 5.22pm. Tq ya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. baik, terima kasih tuan updatenya di sini

      Padam
  7. Salam, payment done for 3A at 11.19pm tadi berserta payment items yg laon. Tq ya

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami