Khamis, 13 Oktober 2016

GELIGA ULAR


Anda bersedia menerima kehadiran GUTS Chini?... insyallah barang tok perolehi baru petang semalam dan tok pun tak tahu bilakah masanya Mr baz akan memuatkan ia ke dalam Blog. 

Item di atas ialah Geliga Ular yang tok perolehi di Kenyir sebelum ke kem susulan GMuda baru baru ini. Alhamdulillah Namanya sama dengan Geliga Ular Kerajaan Sabara dan kegunaannya juga sama yakni jenis ini berguna di dalam asbab:

Kewibawaan diri


Wibawa ni tajuk BESAR.. ia umum kepada :


Penunduk

Pendengar cakap

Pengentar

Org segan

Kata mudah di percayai

Penjaga kedudukan

Kemasyuran 

Dan derajat di dunia serta di dalam masyarakat


Boleh di pakai atau di simpan di dalam kotak kayu, usah bersusah payah jika tiada kotaknya. Ambil kotak biasa lalu letakkan secebis kayu di dalamnya , cukup bersyarat ada bau dan haba kayu sahaja. 


Di mana beza wibawa... mungkin anda tidak tahu apakah wibawa itu walau pun selepas berhadapan dengan orang besar2... bila and aberhadapan dengan org besar, walau pun anda tidak mengenalinya, namun dari dirinya terpancar 1 aura yang membuatkan anda sipu sipu, tunduk dan mengiyakan apa saja cakapnya walau pun anak dara anda di pintanya. Aura itulah bernama Aura WIBAWA. 

Wibawa juga membawa maksud tertuju kepada Kepimpinan.. sekiranya tiada aura ini pada diri... AWAS, kepimpinan anda tidak akan lama bertahan... orang hanya memandang anda jelek walau anda melakukan perbuatan baik, perbuatan anda sering di salah ertikan..Itulah kepentingan AURA WIBAWA. 


Kod Produk : GULAR 101016
Bentuk : Geliga Ular
MAHAR : 


Special tok berikan kepada anda hari ini sahaja : RM 100


Jangan ungkit mahar ini di halaman akan datang , anggap sahaja kali ini tok tutup mata 

15 ulasan:

 1. Balasan
  1. Semua di bawah alah dengan Tuan IB.. melainkan tuan IB belum mendepositkan maka tuan abd rahman akan dapat insyallah... ayah..ni bukan guts chini .. yang tu belum keluar, terserah kepada ayah nak unlock dan serahkan kepada Tuan di bawah

   Padam
 2. Alhamdulillah...sy dh rasa dh aura wibawa ni yg itemnya sy mahar dr blog tok...wlupon sederhana tp terasa jgk aura tu...

  BalasPadam
 3. PAYMENT SELEWATNYA 10HB NOV NI TOK..AYAH DH INFORM BAZ

  BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami