Sabtu, 8 Oktober 2016

MATA KUCING























































Batu mata kucing asli perolehan gunung tebu... ni tok kirimkan ke abg megat, saja la tebus kat dia ,dah lama tak berurusan, sambil dia nak ke rumah tok petang semalam tadi tengok Baby bersama anak isterinya. Terima kasih la sebab sudi datang.

Mata kucing mempunyai gewang terbaik selain mata rimau, kelebihannya bertambah apatah ia di perolehi dari Gunung Tebu sempena ritual mereka di sana sebelum bersolat hajat meminta Allah menurunkan rahmat Hujan ke atas semua manusia di Malaysia kita ni... Nu solat atas puncak G.Tebu... "mana tau cepat sikit sapai atah " katanya berseloroh haha.. 

Mata kucing ini ialah antara item simpanan kerajaan gunung tebu semenjak dahulu lagi, tok berani agak maybe zaman british semasa pedagang batu permata kena rompak di lautan selat melaka..dari permata tu semua tenggelam sia sia, baik di ambil dan di jadikan hiasan di dalam istana dan pakaian pakaian di raja atau peralatan kebesaran mereka. 

Mempunyai kekuatan serupa kristal juga iaitu penyejukan, menaikkan aura tubuh badan dan mempengaruhi minda org lain

Di pakai tak kisah kena atau tak kena kulit

Ini sudah di test dan di uji, ia asli bukan sintetik.AWAS.. kebanyakan di pasaran luar sana ialah plastik dan sintetik... Harga kekadang capai RM 200 di Giant Plentong,, Johor...Tak percaye ke?... cuba ke Giant Plentong Yang ada ikan naga besar besar tu.. susur kanan jalan terus dan cari kedai cina jual Gems... sebiji Cat eye Sintetik RM 200 ek?.... cer g tentgok sekali.. bukan rugi pun nak tengok aje... belajor sikit rege batu mate Dalam Negara ni berapa... ni dok tengok peniaga tepi jalan apa barang ek... ?... Gerek seh hahaha




Kod Produk : C.EYES 30416
Bentuk : Mata Kuceng
MAHAR : RM 100

2 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami