Selasa, 18 Oktober 2016

GELIGA REZEKI TOK PALOH


























































































Alhamdulillah... menarik kan.. ?


Item ini pemberian Tok Paloh di kerajaan Sabara dan ia diisikan dengan energi zikrullah beliau sendiri selama ratusan tahun di alam sana, tok perkirakan lebih dari 300 tahun , diceritakan kepada tok batu ini dulunya di perolehi dari seorang pedagang Arab yang datang ke tanah melayu dan dari semua batu permata yang beliau terima sebagai cenderamata. Ini antara yang di simpannya kerana terpukau dengan keindahan warnanya.

Item ini mempunyai kelebihan penarikan kerezekian yang amat dasyat dengan izin Allah SWT

Cara penjagaan dan pengaktifannya cukup dengan di bawa berzikir bersama di dalam solat, tidka perlu di pegang, cukup di letakkan di dalam poket ( di bawa bersama ) 

Insyallah yang sudah jadi mudah, yang mudah di permudahkan


Kod Produk : GRTP 131016
Bentuk : Geliga Tok Paloh
MAHAR : RM 80

46 ulasan:

  1. Balasan
    1. Tuan inderapura dah dapat dlu yg 5a, sy tukar lock deposit utk 1A tok.. ;)

      Padam
    2. Tuan lykan lepas la kt sy 1a..😢😢😢😢😢nanti sy blnja nasi ayam.. huhuhu

      Padam
    3. Alamak, mcam mna ye.. Sy dah pon buat payment deposit dan dah maklumkan pd tuan baz.. Cuba tuan tnya tok dlu, ada stock dapur x?..

      Padam
    4. Assalamualaikum tok.. Full payment done.. Detail sy dah wassap baz.. Terima kasih tok.. ;)

      Padam
    5. W.salam wbt tuan, alhamdulillah terima kasih na

      Padam
  2. Balasan
    1. eh, rasanya dah taip grab 1a. tak send ke adoii melepas, bkn rezeki saya.

      Padam
    2. rasanya tuan x tekan send / terbitkan tu tuan, memang xda walau dalam folder spam kami..huhu

      Padam
    3. saya tanya Tuan Baz kot ada stok dapur.. ada rezeki dpt la.. kalo tak melepas huhu

      Padam
  3. Balasan
    1. Dapat pada tuan Fawad, sila jelaskan payment dalam masa 12 jam

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  4. Stok dapur xdak ka tok?bkenan plak...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Stock dapor kena tanya pada PA tok tuan 0178259540

      Padam
  5. payment deposit 3a done.nnti saya hubungi tn baz.tq

    BalasPadam
  6. Ades.... satu pn xtinggal... ada stok dapur?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Setau tok tok dah arahkan Mr BAz keluarkan semua sekali tanpa tinggal stock dapor

      Padam
  7. Tiada pantangan ke tok batu ni... seperti xleh bwak ke junior,dalam toilet

    BalasPadam
    Balasan
    1. dia gini tuan, nanti bila tuan dah banyak batu, tuan akan jadi pening pula, so kiyta ambil lunsum semua takleh masuk tandas, walau pun batu di atas tiada masalah dengan tandas

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami