Khamis, 6 Oktober 2016

MEMO 7-9HB OCT 2016

Dari 7-9hb ( Petang ), semua komen Grab ka, lock depo ka apa ka semua akan di terbitkan pada 9hb malam... kiranya lock tu semua di kira pada 9hb lah walau pun dah di tulis pada 7hb.


Tok ada kem lanjutan buat Guru Muda dan Pewaris di Tasek Kenyir ... Minta maaf lah org awam tak dapat ikut.. ni lah dia kalau buat di Kenyir.. Houseboat ada limit nak naik.. bukan boleh naik sampai 80-90 orang sekali trip.. mapui reban tengah jalan...


GM saja ada 39 orang 1 Malaya.. Ni pun yang ikut dalam 11 orang sahaja.. Sebab kem ulangan, kalau bukan ulangan mau mau banyak lagi mai. Pewaris ada 3 orang... 1 dah surrender kot. Depa ingat jadi pewaris syiok kot.. pewaris ni macam Komando la dalam Askar.. GM tu platun Askar biasa saja. Haaa... Ni silap ribulan ada lagi yang akan surrender.


Menu...... Makan pisang dan air sejuk aje.


Bukan ada BBQ , menu hotel bagai tau... ni sesi bertapa, bukan sesi bisnes MLM hahaha...


Okok....


Ingat ya. semua komen di blog boleh letak.. letak saja macam biasa.. 9 hb malam baru tok publishkan ok.. baru kita tgk siapa menang dan siapa kalah kemudian boleh lah terus buat bayaran usah tunggu lagi ( dah 2 malam tgu, nak tgu apa lagi? )


Mr Baz dan Mr Epy tidak ada di Pejabat , dua Pembantu Peribadi ni ikut sekali bagi membantu Kem lanjutan GM dan Pewaris... Kerja depa dua hantaq air dan Pisang la setiap Sahur dan Berbuka.


Mudah mudahan Di berkati semuanya


========================

KESIMPULAN

1. Komen Grab atau Lock Depo Macam biasa

2. Semua keputusan keluar pada 9hb malam

3. Bagi pemenang boleh buat bayaran terus pada 9hb Malam itu.. insyallah kita akan terbitkan sebelum maghrib lagi

4. Mr Baz tiada untuk menjawab Whatsap anda di HP berikutan Kenyir tiada line HP dan internet

5. Semua item akan di hantarkan pada 11hb ( agak agak Baz rehat 1 hari )

4 ulasan:

  1. Semoga ALLAH mempermudahkan Tok mat dan semua.selamat pergi Dan pulang.aminnn

    BalasPadam
  2. Moga dipermudahkan urusan tok dan guru muda serta pewaris di sana nanti.. saya jd GT pun cukup laa..
    *Mr Baz, saya pun nk pisang.. hahaha

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami