Ahad, 9 Oktober 2016

DELIMA CINDAI























































Delima cindai.... eh yang ni stok sama ka dengan yang GM nazri ambil tu hari?.. tidak... yang ni tadak star, kalau ada star tobat tok mahar Rm 300... hahaha...

Ini ialah delima cindai atau dulu kita panggil delima kapas.. sama ja la dua benda ni. 

Alhamdulillah tadak buih dalam dia yang menunjukkan ia fill glass... 

Perolehan terbaik di Kubu 2 hari lepas... Delima ni macam zamrud jugak, menjadi kegilaan semua orang seluruh dunia baik yang bertugas di Stesen angkasa di angkasa sekarang ( ISS )

Beza harga delima ialah Asal muasal, Keaslian 100%, Inclusionnya, Kelicinan permukaan dan seluruh sudutnya tanpa kecacatan dan nilai antarabangsa. 

Delima pernah di jadikan sebagai matawang di Negera Burma suatu ketika dahulu dan kerana itulah ia menjadi bernilai di masa kini, pula warnanya menjadi kegemaran semua bangsa dan kaum. Kelebihannya kalau kita search di google, banyak, tapi di GB ni tok hanya mampu berkata ia baik untuk darah dan irat saraf... Kalau nak diisi , silakan xda hal nak isi apa pun, nak isi duit saja tak boleh dalam tu haha


Kod Produk : D5CINDAI 24416
Bentuk : delima 
MAHAR : RM 80

12 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. Payment done for 2A & 4A details sent to evernote.

      Padam
    2. alhamdulillah rahmat Allah, terima kasih na

      Padam
  3. 2,3 dan 4A sudah SOLD. tinggal 1A....

    Namun and aboleh request dri mr baz adakah 2A masih available

    BalasPadam
  4. Grab 1a. Ada lagi ke tok item ni? Tq

    BalasPadam
  5. Salam, payment done for 1a at 9.14pm tadi. Tq ya

    BalasPadam
  6. Salam, payment done for 1a at 9.14pm tadi. Tq ya

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.slama wbt tuan, alhamdulillah

      Padam
    2. Allah, lamanya... cuba tanya mr baz ada lagi dak item ni tuan

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami