Khamis, 6 Oktober 2016

GELIGA PUTERI SARI























Item dari puteri Sari Adik kepada Puteri Delaila Sari Dari kerajaan Lata Changkah Permaisuri , Setiu. 

Alhamdulillah dengan nama Allah ia berguna di dalam kemakmuran kerezekian namun ... namun perlu lah ada usaha, bukan goyang kaki saja di rumah ya.,.. insyallah usaha kecil membuahkan hasil besar

Barang best tok x nak ulas banyak lah... hahah


Kod Produk : GPSARI 6916
Bentuk : G.P.Sari
MAHAR : RM 70.25





9 ulasan:

  1. Balasan
    1. Payment da update tok.Terima kasih

      Padam
    2. Alhamdulillah. Terima kasih tuan. Semoga dilimpahkan keberkatan

      Padam
  2. Bismillah...
    Dgn izin Allah, saya GRAB 2A..

    BalasPadam
  3. Salam. lock grab 1A,nak bikin permata cincin yg comel,hehe. Mr.Baz,simpan utk saya item ni. terima kasih..

    Sarah (sabah)

    BalasPadam
    Balasan
    1. bukan lock grab cik.. GRAB sahaja ya.. silakan

      Padam
  4. Maaf tok.. utk 2A tu saya Grab dpt atau tak. T.kasih

    BalasPadam
  5. Payment done pada 11/10/2016,,dah post bukti kat watspp tuan baz. Tak sabar menanti kedatangan geliga ni ke tangan. Tok,boleh bagi saya 'aturan' sebelum menggunakan geliga ni dan cara penjagaan nya. Itupun kalau tok tak keberatan... Terima kasih.

    Sarah (sabah)

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami