Khamis, 20 Oktober 2016

KOTAK CINCIN (KUANTITI 10)







Alhamdulillah Kotak cincin untuk di maharkan, Yang mana banyak koleksi cincin tu boleh la sambaq barang 1 set.

Boleh letak 10 cincin


Kod Produk : KOTAKCINCIN
Bentuk : Kotak Cincin 10*
MAHAR : RM 30

44 ulasan:

  1. Maaf tok ayah unlock kotak cincin,ingatkan kotak kayu yg lepas huhu..

    BalasPadam
  2. Grab 1 tok... tok tongkay ada x skrg ni? Kwan minta tanyakn

    BalasPadam
  3. Salam tok, perlu diletakkan beras sekali tak tok kat sekeliling setiap cincin?..tq ya

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. terima kasih tuan, alhamdulillah./// semoga Allah memberkati tuan sekeluarga

      Padam
  5. Tok xde item best ke arini... menungu ni... time gaji sdap nk borong

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhuhu, ada cuma belum kita keluaqkan... takpa tgu sat na

      Padam
  6. Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    2. payment done... alamat telah saya sms ke tok melalui no hp 011******39.. maaf saya orang baru...

      Padam
    3. buykan di no tu tuan , utk hantar order tuan hantarkan ke 0178259540

      Padam
    4. ada no kami yang tidak terhubung dengan sistem evernote kami. nanti akan berlaku keciciran.. 2 no sudah di sediakan bagi menerima tempahan

      0178259540
      01117775251

      Salah satu sahaja kalau tuan hantar pesanan

      Padam
    5. maafkan saya tok

      alamat sudah dihantar ke nombor 0178259540

      Padam
    6. alhamdulillah, takpa tuan, semua pelanggan baru memang selalu mcm tu

      Padam
  7. Terima kasih tok.. sy dah dpt no tracking pos laju...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  8. terima kasih tok.. sy dah terima kotak cincin yg diposkan

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami