Selasa, 4 Oktober 2016

ROTAN GUNUNG







Hasil Penjejakan Sendiri Tukang Tok di dalam Hutan Belantara.. mana ada rotan Gunung Tumbuh di tepi rumah atau di kawasan belukar kecil bhai.. 

Ibarat mencari sesuap nasi..bukan mudah tukang tukang canai permata mencari makan... orang lain pepagi pakai lawa lawa pergi kerja... kerja dalam aircond, mereka pakai baju lasak , boot, parang, dan berasak dengan unggas di dalam belantara, cuma beza mereka dengan tentera, mereka masuk ke dalam sana mencari rezeki. Tok support mereka dan kita semua support mereka mereka yang berusaha mencari sesuap nasi..bukan dengan merompak dan mencuri. Jadi itu kena ingat.. duit bukan untuk di simpan dan memang x kan dapat di simpan ,  kertas itu di edarkan untuk di buat belanja , belanja ni maksudnya ialah di gunakan di dalam urusan jual beli. Itu lah kehidupan kita hari ini

Rotan Gunung mempunyai bisa lebih dari mana kayu berbisa,  dan tok malas nak komen banyak.. lagi banyak makhluk2 perosak yang nak buat angkara dalam negara, lagi jadi malasnya tok nak jual benda benda begini.. pasaipa... pasai.. jual p jual mai, last last kat kita sendiri apa pun takda buat bertoh kepala depa yang jahat ni.... silap ribulan barang niaga kita sendiri makan diri kita... jadi kalau nak kata tok ni nak jual belaka... peratusan tu xda la sampai 100%.... ada lebih lebih mana tau ke depan boleh di buat bahan di dalam perjuangan, siapa tahu


Kod Produk : BT 22916
Bentuk : Rotan Gunung
 MAHAR : RM 120


6 ulasan:

  1. Item pembisa terbaik..setakat harimau ayah bagi penampar jer..haha!!kipidap!!

    BalasPadam
  2. Rotan yg paling berbisa di antara pembisa hihihi sudah klua item nie..power boh

    BalasPadam
  3. Kalau penampar guna nii berbuih mulut tak Tok?😈😁

    BalasPadam
  4. Hihi ayah cam mana plak kalau yg jenis kene panah petir jadi batu?maknanya teras la mcm pokok nibong ker .tu kalau penampa kejap jer ker atau seminggu

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami