Selasa, 4 Oktober 2016

GELIGA PUTERI MANJA




























Alhamdulillah item perolehan Kawasan Chador, lama tak pergi kawasan tu, semalam tok pegi lagi selepas pulang dari Pantai Kelulut.. La ni asyik ke arah arah sana pula.. 

Jenis di atas mempunyai kelebihan :

Kewibawaan

Sesuai di pakai oleh mereka yang di pandang lekeh walau dah pakai smart smart

Mereka yang tiada perhatian dari orang lain

Memudahkan mengawal anak buah dan pekerja

Kata di terima 

Penunduk



Item Puteri Manja ini alami dan tidak memerlukan penjagaan yang rumit, tok tatau lah kalau anda suka barang yang merumitkan.. masalahnya anak isteri jaga elok tak?.. nak tambah jaga barang lagi.. aih.. nasihat tok. amik yang senang sajalah



Kod Produk : GPMANJA 21016
Bentuk : Geliga Puteri Manja
MAHAR : RM 70

12 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Done Payment Tok...

      RM0.00 CIMB: IBFT Transfer RM70 to MY GEMSTONE/MAYBANK on 05 Oct 2016 09:47:47. Call 603 6204 7788 if you DID NOT perform this transaction.

      Padam
    2. Terima kasih ya. alhamdulillah.. hantar wassap slip bayaran , nama, alamat dan kod brg ke 0178259540..

      Padam
  3. Brg dh terima tok..terima kasih...:-)

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami