Ahad, 2 Oktober 2016

KECUBUNG BRAZIL








Tengok kat facebook org dok gila kecubung ni.. apa yang dok gila sangat tatau la.. sebab dulu kita pernah dapat 1 bunjut, haram tak habis, sampai bagi saja ke tamu yang hadir hahaha... walhal kecubung kalimantan tu no 2 terbaik dari kecubung brazil. 

Ha ni sampai dah kecubung Brazil.. Ini ialah item penarikan zikrullah dan di sahkan kecubung Brazil oleh sekutu sekutu yang meniaga di bandor, sekutu kampung memang tatau la benda ni. tau apa nama dia, asal mana tu depa tak tahu. kena amik buku dan rujuk. 

Dalam GB namanya ialah Kecubung Puteri Kamariah iaitu Puteri tercantik dalam Malaysia ni Pada tahun 2014 dulu. la Ni orang lain la pulak di sebabkan puteri tu dah jatuh saham selepas di kahwini oleh salah seorang anak murid tok. haha, gurau saja na... 

Kelebihan dengan izin Allah Sebagai : 

Kewibawaan tinggi 

Barang Alami tanpa isian



Kod Produk : GSBA 29916
Bentuk : kecubung Brazil Kualiti Jempol
MAHAR : RM 80


Kalau bermodal kena jual RM 100 ke atas boh, Jaga market la sama kalau nak berniaga lama.. 


1 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami