Ahad, 2 Oktober 2016

BATU YINGYANG








Tok namakan ia batu Ying Yang, nama asalnya ialah Mani Gajah Bunian. Lebih tepat MGT ( Mani gajah teruna )+ANTI SIHIR

2 dalam 1


Jadi rasanya dah jelas apa dia punya kelebihan kan... bentuk nya tu hampir nak sama Simbol Ying Yang, Mujur tak betul betul sama, kalau tak maut harga dia hahaha


Kod Produk : YINGYANG 27916
Bentuk : MGT+Anti Sihir
MAHAR : RM 150

32 ulasan:

  1. Balasan
    1. Oppsss.. dan org lock deposit dulu tuan Zam

      Padam
    2. T.kasih tok...ayah dapatkan barang ni huhu

      Padam
    3. sama sama, hahaha, brg ni memang klass ayah.. yang lain tu kalau mau, kena kecek ke ayah k

      Padam
    4. ...huhu, seronok juga peraturan baru ini. Tuan IS memang jenis iblis, woi laju na'. Kalau mahu melepas beritahu saya aa'? haha. Semoga Blog GB sentiasa harmoni.

      Padam
    5. Huhu!!maaf tuan..barang baik ni ayah tk tunggu lama dok kt blog..risau lesap cam petir api emas tu..nanti ayah nk tebus pada tuan na..hehe!!

      Padam
    6. Tn. IS nak tebus PAE itu atau ada lagi yang lain? Ok boleh, silakan? PAE masih di pejabat pos, suka-suka saja IS, terlampau laju na' kena main belakang, baru dapat, haha...

      Padam
    7. Hehe..tkbaik main belakang ayah bukan gay hahaha!!tkpe tuan belek2lah dulu nanti sampai masa ayah info tuan..kipidap!!

      Padam
    8. ...haha, tahu saja ngusik IS...

      Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. jenuh refresh page ni tp tok belum naikkan komen..mmg suspen..sape yg dpt tu mohon lepas ye..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tuan Iblis Singa yang dapat... suspen woo

      Padam
    2. Memang suspen tok tunggu resault kuar..

      Padam
    3. Memang suspen tok tunggu resault kuar..

      Padam
  4. Assalamualaikum, tok, saya lock deposit item ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. W.salam wbt tak dan la tuan Nusantara, hak atas LD dulu dah

      Padam
  5. Yingyang patutnya hitam putih bukan? Tok?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya la.. bentuknya tu mcm ying yang bukan kalernya

      Padam
  6. Resault lambat lagi ka tok?huhu!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tok tertidur awal la semalam, sorry haha

      Padam
    2. Haa..baru ayah leh tidur..mengantuk ooo tunggu tok haha

      Padam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  8. Tahniah ayah ... Memang cantik menawan
    Tu yg pelik tgk semlm x de yg nak

    BalasPadam
  9. PAYMENT DONE..RESIT AYAH DH WASUP KEPADA MR.BAZ☑😁😁😁🆒💯

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami