Selasa, 4 Oktober 2016

GELIGA PUTERI RATNA











































Baz mungkin bergurau bhahah.. ini bukanlah G.Puteri Ratna Sari Melainkan Batu Tok Soh yang Glamer kat blog GB ini. aduuii.... baz baz...

Wokay... Anda kenal Batu tok Soh keluaran Kami yang terkemuka?... yeah off course bagi yang baru x kenal apakah batu tok soh ini kan... kalau tok x bagitau akan kelebihannya, Tak termahar le jawabnye. 

Dari page 13.5.2015

Ok, tok ambil deskripsi asalnya ya


Antara Item Lagenda yang masih ada dalam simpanan, so nak cakap banyak pun macam x guna, penat jari tok berkungfu di atas keybod ni hhehe...

Ia mempunyai 2 kelebihan yang nyata dengan izin Allah Swt

Kerezekian dan kekebalan darurat

Dan Juga Penarik kerezekian 

Antara barang rare dan jarang di maharkan kini di blog GB ini. Dulu ia di perolehi dari Kg Sungai Padi Golok, Thailand.. 

Item ini sudah di siapkan kajiannya di dalam penelitian tok. Antara kelebihan lain ialah 

Penunduk

Penaik aura kemakmuran diri 

Menstabilkan aura diri dan pemakai serta barangan mistik lain

Energi sejuk yang mampu mengubati baran

Penganyer Ikan air laut( Semalam baru cuba.. memang ngam... )

Tok try di muara, jatuh aje kail, pusss.. terus sambar... Allah hu rabbi... dapat bawak balik 3 ekor ikan apa tu yang ada belang badan, ikan kereng?... dan terlepas 2 ekor ikan siakap... sama juga , sampai aje kail ke air, kecebusss... menyambor.. hari ni nak bawak benda lain pulak ngail...

Memang utk kerezekian lahhhhhhhhhh

Kod Produk : GPRATNA 21016
Bentuk : Permata
MAHAR : RM 350

RM 200





14 ulasan:

  1. Salam, lock deposit 2A, payment cukup bulan, boleh tak tok?.. Tq ya.

    BalasPadam
  2. Masa tok mengail tuu...ada baca apa2 bacaan extra tak? Tq.

    BalasPadam
  3. Salam tok, siapa yg dpt LDeppsit 2A tok. Andaikata saya tidak bjaya, mohon lock dwposit 3A. Tq ya...maaf tak brp faham kaedah2 ni. Newbie. Tq ya

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.slaam wbt tuan, Tuan Jiwa yang dapat tuan

      Padam
  4. Balasan
    1. Tuan nusantara, id anda dalam "mark" tok dalam 6 bulan ini.. sila update PAyment done setelah bayaran di lakukan...

      Padam
    2. Salam tok, full payment done..detail dah wasup pada baz..terima kasih..

      Padam
    3. baik , alhamdulillah terima kasih tuan

      Padam
  5. Payment lock deposit done at 7.40am for 2A. But if tn.jiwa yg dpt, mohon yg 3A, tok. Saya ikut aje keputusan tok. Tq ya

    BalasPadam
  6. Salam, payment done for 3A at 11.19pm tadi berserta payment items yg lain. Tq ya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Baik alhamdulillah terima kasih tuan, moga di permudahkan urusannya

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami